2777
2789
عنوان

انتقال جنین بلاست بی بی چک مثبت

317 بازدید | 9 پست

سلام من تو این روزها که گذشت کلی از تاپیک های       نا امیدی انرژی مثبت خوندم چقدرم یه سری هاش امیدوار کننده بود از علائم ها گرفته تا بی بی چک ها یا رعایت کردن کار های روزانه خلاصه خواستم تجربه خودمم به اشتراک بزارم چون میدونم خیلی ها خاموش میخونند شاید به دردشون خورد

من بخاطر شرایط بدنیم یک جنین بلاست  انتقال دادم که خدارو شکر گرفته

بی بی چکم از روز دهم هاله انداخت روز ۱۳ پر رنگ شد

علائمم هم احساس پریودی داشتم و گاهی دارم همچنان از روز ۹ انتقال بیشتر شد سینه هام از روز ۱۰ حساس شدن 

سرگیجه همراه با سردرد داشتم از اولش ترشح سفید صدفی یبوستم از روز ۹ شروع شد بدخلقی میکنم زود اشکم درمیاد خیلی حساس شدم از دستشویی فرنگی استفاده کردم حمام با آب مایل به سرد چون خودم همیشه از جوش استفاده میکنم خیلی هم سخت بود تو این سرما 

استراحت نسبی غذا میپزم ظرفم میشورم کارامو میکنم فقط خریدو جاروبرقی کار سنگین نمیکنم 

دارو هامم روزی دوتا شیاف پروژسترون آمپول آنکساپارین آسپرین فولیک اسید برای مشکل ایمنی هم هیدروکسی میخورم 

امیدورارم شماهم مثبت بشین انتظار سخته واقعا مخصوصا این ۱۶ روز آدم دیونه میشه 

من ۱۲ سال ناباروری داشتم 

خیلی جنگیدم تاحالا بی بی چک مثبت به چشم ندیده بودم

انشالله بقیه مسیرم خوب پیش بره 

مشکلم تنبلی تخمدان ایمنی همسرمم تنبلی اسپرم داشت

ای وی اف هم کردم

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نام خداوند رنگین کمان:)! 🌈🥀تردمیله همه دنیادویدن و نرسیدن 🌼چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد💔🍃 در وهمِ هر دانه، هزار جنگل است🌱اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌺گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟🌻 ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل» زندگی یعنی همین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه اسی. انشاالله بارداری راحتی پیش رو داسته باشی واس منم دعا کن مثبت شه. چندمین ای وی افت بو ...

ممنون انشالله سومی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نام خداوند رنگین کمان:)! 🌈🥀تردمیله همه دنیادویدن و نرسیدن 🌼چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد💔🍃 در وهمِ هر دانه، هزار جنگل است🌱اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌺گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟🌻 ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل» زندگی یعنی همین!

عزیزممم😍😍😍بسلامتی ایشالا نی نی کوچولو رو بغل بگیری و تمام این ۱۲سال در کسری از ثانیع یادت بره منم رفتم معاینه بیمارستان یه خانوم اومد بعد ۱۴سال باردار شده بود موقع زایمانش بود از شدت شوق اشک میریخت 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

تبریک میگم عزیزم فعلا رابطه نداشته باش داروهاتو به موقع استفاده کن زیادم بتا نده ۲ بار بده فقط

ممنونم خانومی چشم به موقع استفاده میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزممم😍😍😍بسلامتی ایشالا نی نی کوچولو رو بغل بگیری و تمام این ۱۲سال در کسری از ثانیع یادت بره منم ...

فداتشم مرسی شماهم بسلامتی این مسیرو بگذرونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از فردای انتقدل جارو برقی نکشیدی ینی؟ من همیشه میکشم .نکنه این نمیذاره حامله شم🤔

همسرم کشید اره دکترا میگن جارو برقی خیلی بده چون کمردرد میاره و سنگینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40