شما بگو حتی یک بار حتی بک بار غیبت ایشونو نکردم هیییییچ جایی
صد البته که عیب و ایرادو اخلاق بد هم ندارن ولی بالاخره گاهی دلگیری ریز پیش اومده دیگه
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
خدا وشکر میدونی بعضی مردها هم خوبیهاشون خوبیهای بزرگیه هم بدیهاشون خیلی بدهنه دل موندن برات میزاره ن ...
ولی دردل کردن با بقیه اشتباهه انگار همسرتو میکشی پایین تو چشم بقیه و بواسطه اون خودتو تخریب میکنی درواقع
من دیدم به این موضوع اینطوریه
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
به نظرم غیبت شوهر یا زن پیش کسی کردن زیاد خوب نیست چون میدونی آدمای دو بهم زن و حسود زیاده ممکنه شما باهم خوب بشید ولی اون از حسادت بره به بقیه بگه که آره فلانی تا دیروز غیبت شوهرشو میکرد الان ادا درمیاره که چقد خوبن و ممکنه کلا دیدگاه اطرافیان نسبت به شوهرتون تغییر کنه برای همین بهتره اینجور مسائل رو پیش کسی نگید چون آدمای بدجنس زیادن