2777
2789

همون روز یه جوری خوب بشه ومهربون  که خودتون خجالت بکشین

یا برعکسش تو دلتون از یه کاریش ذوق دارین وخوشحالین یه حرکتی برنه بفهمین توهم زدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبی داره ولی ی مشکل بزرگ داره سر همون قهرم الان 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

گاهی خیلی دلم میخاد بشینم از اذیتایی که کرده پیش خانوادم بگم...اما انقدر خوبیاش هم زیاده که دلم نمیا ...

چند سالته واقعیتش از یه سنی به بعد از ابروداری هم خسته میشی

۲۰سال از زندگیم گذشته

شما بگو حتی یک بار حتی بک بار غیبت ایشونو نکردم هیییییچ جایی 

صد البته که عیب و ایرادو اخلاق بد هم ندارن ولی بالاخره گاهی دلگیری ریز  پیش اومده دیگه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

۲۰سال از زندگیم گذشتهشما بگو حتی یک بار حتی بک بار غیبت ایشونو نکردم هیییییچ جایی صد البته که عیب و ...

خدا وشکر 

میدونی بعضی مردها هم خوبیهاشون خوبیهای بزرگیه هم بدیهاشون خیلی بده

نه دل موندن برات میزاره نه پای رفتن انگار تو برزخی

خدا وشکر میدونی بعضی مردها هم خوبیهاشون خوبیهای بزرگیه هم بدیهاشون خیلی بدهنه دل موندن برات میزاره ن ...

ولی دردل کردن با بقیه اشتباهه انگار همسرتو میکشی پایین تو چشم بقیه و بواسطه اون خودتو تخریب میکنی درواقع 

من دیدم به این موضوع اینطوریه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

به نظرم غیبت شوهر یا زن پیش کسی کردن زیاد خوب نیست چون میدونی آدمای دو بهم زن و حسود زیاده ممکنه شما باهم خوب بشید ولی اون از حسادت بره به بقیه بگه که آره فلانی تا دیروز غیبت شوهرشو می‌کرد الان ادا درمیاره که چقد خوبن و ممکنه کلا دیدگاه اطرافیان نسبت به شوهرتون تغییر کنه برای همین بهتره اینجور مسائل رو پیش کسی نگید چون آدمای بدجنس زیادن