2777
2789
عنوان

چرا میگن ازدواج کردی زود بچه بیار چه دلیلی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 98 پست

قدیما میگفتن تا سن باروری خانم نگذشته و اگر ن

مشکلی داشت فرصت درمان داشته باشه 

الان دیگه تخمک فریز میکنن 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا بهتون میگن

سنم زیاد نیس ۲۴ ۲۵ ام پنج ساله ازدواج کردم همه اسرار دارن بعد دلیلشو نمیفهمم منو همسرم هنوز امادگیشو ندارم بعد با این حرفا میترسم

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹

تنها دلیل علمی اینه که بعد از ۳۵ ممکنه سخت تر بچه دار بشید

من که بعد از ۱۲ سال اقدام کردم هر دو بار هم ماه اول نتیجه داد 

اکثر بچه های طلاق نتیجه زود بچه دار شدن هستن، هنوز زندگی به ثبات نرسیده زود بچه دار میشن

من زود ازدواح کردم زودم بچه دار شدم واقعا نادونی کردم الان پشیمونم البته الان راضی نیستم براپسرم اتفاقی بیفته ولی خب قبل ازاینکه چم خم زندگی بفهم اخلاق شوهرم خوب دستم بیاد زرتی حامله شدم بیچاره بچمم خیلی سختی کشید الان ۳۵سالمه وپسرم ۱۵سال

نظر من کاملا برعکسه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

والامن دوتابچه ام روبایک باررابطه باردارشدم .سه سال اول زندگیم به دنیااومدن.الان بعد۱۰سال اقدام کردم واسه سومی،دوسال هست نمیشم.اسپرم ۹۰درصدحرکت نمیکنه.دوساله همسرم قرص فشارخون می خوره.اسپرم داغووووون شده.باورم نمیشه ایشون همون مردی هست که دوتابچه دارم ازش،اونم باراول باردارشدم.حالااین طوری شده شرایط اسپرمش🤕

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
من زود ازدواح کردم زودم بچه دار شدم واقعا نادونی کردم الان پشیمونم البته الان راضی نیستم براپسرم اتف ...

چ خوب من یه مدت دوست داشتم زود بچه دار بشم که مثلا توی سن شما پسرم یا دخترم بزرگ شه و دوست باشیم باهم 😍

ولی خب نشد

خدا حفظشون کنه براتون

من الان مشکل تخمدان پلی کیستیک دارم باید فریز کنم؟

چند سالتونه 

اگر این کارا کنید دیگه آینده نیستید

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد