2777
2789

نزدیک ۴۰ روزه زایمان کردم و تو این مدت هم از بیمارستان اومدم خونه مادر و پدرم موندم و همه جوره بهم سنگ تموم گذاشتن یه عالمه مهمون اومد رفت بااینکه جشن ولیمه قراره بگیریم ولی پدر مادرم بقدری سخاوتمند هستن ک گفتن ب کسی نگو نیایین قراره جشن بگیرم بزار هر کسی میاد بزارین بیان خودشونم عرررچی ک فکر میکنید گرفتن برام میپزن خلاصه من تو عمرم اینقدر شرمنده نشده بودم

ولی در مقابل مادرشوهر و پدر شوهرم خدابهشون انصاف بده بااینکه نوه اولشون هست و سنی هم ندارن (یعنی پیر نیستن ک بگین توقع نداشته باش ) از وقتی اومدم ۱ دونه ابمیوه گرفتن با ۱ دونه اناناس ک اونم خودم کفتم ابمیوه نمیخورم مجبور شدن اناناس بخرن اومدن دیدنم چند بار شام دعوت کردیم دس خالی اومدن دس خالی رفتن عین غریبه ها وضعشونم خیلی خوبه ها بگم دستشون تنگه نه اصلا ولی نمیدونم اینا چه جور بشری هستن تو شهر ما رسمه ۱۰-۱۵ روز اول رو مادر شوهر نگه میداره بعد میره زائو خونه مامانش با هم اگه نگهنداره برا زائو روغن محلی تخم مرغ محلی عسل جیگر گردو پسته اینا میگیرن اصلا به خودشم نگرفت چن بار حرفشو از قصد انداختم ک کی میخریم گفت فلانی اشناهست برو از فلانی بخر🫤وقتی هم پا به ماه بودم هی میگفت میری خونه مامانت دیگه اره هیییی اینجور میگفت تعارررف هم نکرد ک بگه بیای بمون خونه ما ولی خودش تو همه شرایط ها ازم توقع داره اندازه کوه

حتی تو این چند وقت یدونه زنگ هم نمیزنن بگن حالت چطوره بچه چطوره

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

حالا منم درست شرایط جسمیم اوکی نیس ولی دیگه میخوام برم خونه خودم

همسرم بدون اینکه بمن بگه رفته گفته میایم چند روزم طبقه پایین خونه شما میمونیم🤐مادرشوهرمم برگشت گفت ب من اگه حوصلت سررفت خونه مامانت بیای بیا بمون دیگه منم گفتم نه چرا حوصلم سر بره خیلیم خوشمیگذره منتهی مامانم خسته شده دست تنها هم به من هم ب بچه هم به مهمونا و خونه رسیده بیچاره بعد دهنشو بست

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه شما جای من بودین میرفتین خونش؟

یا میرفتین خونه خودتون؟

بهش چی میگفتین؟

نمیدونم چیکار کنم خیلییی ناراحتم

چرا میخوای بسوزونیش؟

چون اون با بی مسولیتیش میخواد منو بسوزونه

از اولش هرچی ک باید میکرد رو نکرده (منم گفتم ب درک)

ولی از ادم توقع داره بیا و ببین

برو خونه خودت ، شوهرت مراقبت باشه. دیگه هم صدتو واسشون نذار دیگه خودشون رو نشون دادن و کافیه همینقدر

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اسمش روش مادرشوهر🚶‍♀️

فردا پس فردا بهش ی چیزی شد میگه عروس هام وظیفشونه فلان کنن بهمان کنن 

برو خونه خودت ، شوهرت مراقبت باشه. دیگه هم صدتو واسشون نذار دیگه خودشون رو نشون دادن و کافیه همینقدر

برم خونه خودم با خواهر شوهرم و‌پدر شوهرم و خودش ۲۴ ری تلپ میشه خونمون ب اسم اینکه اومدیم نوه امون رو ببینیم منم اعصابم نمیکشه 

چطور باهاشون رفتار کنم؟

حالا اگه شما جای من بودین میرفتین خونش؟یا میرفتین خونه خودتون؟بهش چی میگفتین؟نمیدونم چیکار کنم خیلیی ...

وقتی خودش گفته نیا چرا میخوای خودت رو سبک کنی؟ به نظر من هیچ وقت برای کسی کاری نکن که از توقع جبران داشته باشی

اول که بهتر رفتی خونه مامانت من اومدن دوماه خونم به بهانه اینکه مواظبم باشن جیگرم رو اتیش زدن همه خو ...

همون مامانم گفت ارامش و استایش برات نمیزارن بیا خونه ما اعصابت هم اروم باشه

دوم اینکخ بسیار سرسنگین بشو باهاشون جاری هم داری؟

باهاشون خیلیییی صمیمی و با احترام هستم و بگو بخند و مهربون بودیم

میشه بیشتر توضیح بدی سرسنگین بودن رو؟چطور خودمو کنترل کنم؟

همسرم ناراحت میشه بیشور وقتی که بهشون رو‌نمیدم

اره جاری یدونه دارم