2777
2789

داشتیم اشنا میشدیم خواستگار بود

ناغافل بهش گفتم بدرد هم نمیخوریم( دلیلش خواستگاری ک فک میکردم ازون بهتره البته به خودش نگفتم این دلیل رو)

خیلی دوسم داشت گفت پس بلاکم کن ازهمه حا منم گفتم باشه وسریع کردم

دلم نمیخاست بلاکش کنم حس کردم بی احترامیه بعد ده روز درش اوردم ولی شاید نفهمیده بهش بگم دلم نمیخاست بلاک باشی درت اوردم؟ اعصابم خرده فک میکنم اشتباه کردم

نه بابا ولش کن 

الان یادش رفته کلا

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا ولش کن الان یادش رفته کلا

نه هرروز میبینمش

بعدم چند روز بعد اینکه بلاکش کردم همش بهش میگفتم موهاتو کوتاه کن نمیکرد میگف سالهاس موی بلند دوست دارم دیدم رفته کوتاه کرده قشنگ فک کنم میخاست من ببینم برگردم

نه هرروز میبینمشبعدم چند روز بعد اینکه بلاکش کردم همش بهش میگفتم موهاتو کوتاه کن نمیکرد میگف سالهاس ...

قصدت وقتی برگشت نیست پیام نده اینجوری ینی مایلی خودت

الان نکنه دوروز دیگه فراموش میکنه

یا خودش مدام چکت میکرد ببینه بلاکه یانه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عزیزم تو بخاطر یکی دیگه اونو بلاک کردی الان چرا میخوای دوباره پیام بدی اذییتش کنی ؟

فک میکنم این بلاک بودن یه توهینه بهش و نباید اینکارو میکردم

میگم شاید بهتر باشه بدونه بلاک نیس 😓کمتر دلخور باشه

فکرم اشتباهه؟

قصدت وقتی برگشت نیست پیام نده اینجوری ینی مایلی خودتالان نکنه دوروز دیگه فراموش میکنهیا خودش مدام چک ...

فک میکنم اشتباه کردم.... خودمم نمیدونم قصدم چیه ولی هم خیلی تو فکرشم هم اینکه عذاب وجدان دارم

فک میکنم این بلاک بودن یه توهینه بهش و نباید اینکارو میکردممیگم شاید بهتر باشه بدونه بلاک نیس 😓کمتر ...

آره اشتباهه اگر پیام بدی فکر می‌کنه میخوایش و بهش حس داری 

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

نتونستم فراموشش کنم با این اتفاق عذاب وجدانم دارم بهش و واقعا خودم اذیت شدم این چندروز

دیگه چیزیه که انتخاب کردی یا واقعا بهش برگرد و صددرصدی بخواش یا هم کلا قیدشو بزن

ببین با این یکی ک صحبت میکنم نمیتونم اونو از فکرم بیرون کنم اصلا نمیدونم چیکار کنم🤕🥲

چرا اینو انتخاب کردی ؟ چه ویژگی مثبتی داشت

یا اون قبلیه چیش مناسب نبود ؟ بگو شاید بتونم کمکت کنم