2777
2789
عنوان

چه جوری بهش اتیش بزارم بسوزه🔥🔥بهم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 20 پست
باهاشون خیلیییی صمیمی و با احترام هستم و بگو بخند و مهربون بودیممیشه بیشتر توضیح بدی سرسنگین بودن رو ...

ناراحت بشه الان تو ناراحت  شدی شوهرت چیگار کرد؟چه حرکتی زد 

چرا همیشه بابد نگران ناراحت شدن خانواده شوهر بلشیم!!!

با جاریت چطوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودش گفته نیا چرا میخوای خودت رو سبک کنی؟ به نظر من هیچ وقت برای کسی کاری نکن که از توقع جبران ...

بهم نگفته نیا ولی مثل ادمم نگفت بیا یا برام بزنگه 

توقع نیس چون‌خودش هی گفته هی گفته من فکر میکردم الان خدا میدونه چیکارا قراره بکنه بهم

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
ناراحت بشه الان تو ناراحت شدی شوهرت چیگار کرد؟چه حرکتی زد چرا همیشه بابد نگران ناراحت شدن خانواده ش ...

نه مثل سیب زمینی خجالت میکشه بهشون حرفی بزنه خیلی مهمه براش احترام بزرگتر هم خانواده خودم هم خانواده خودم 

سکته میکنه یدونه بی احترامی کردنی هرکیم هر کاری میکنه میگه ول کن بیخیال شو اون هم اونجوریه دیگه هرررکسی ها حتی خواهر خودمم باشه

جاریم یاابلفظله بی ادب و بی احترام با هیشکی را نمیاد باهاش در حد سلام علیم بااینکه فاصله سنی نداریم اما صمیمی نیستیم

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
نه مثل سیب زمینی خجالت میکشه بهشون حرفی بزنه خیلی مهمه براش احترام بزرگتر هم خانواده خودم هم خانواده ...

نه تو هم از حق خودت دفاع کن بی اجترامی نکن ولی صمیمی هم نشوووو 

جاریتم بهترر گفتم اصلا چیزی پیشش نگی دردسر کنه

نه تو هم از حق خودت دفاع کن بی اجترامی نکن ولی صمیمی هم نشوووو جاریتم بهترر گفتم اصلا چیزی پیشش نگی ...

میدونی چیه مشکل من اینه که نمیدونم کی بگم حرفمو 

جاشم که میوفته باید قشنگ‌ حرفمو بچسبونم لال میشم 

بلد نیستم کی باید حرفمو بگم

نه من دهنمم خون باشه پیش جاریم چیزی نمیگم

حتی باهاش ۲ سال بود حرفم نمیزدم اومد عیادتم مجبور شد بحرفم