2777
2789

خبر خاصی نی😂

اگ کسی دوم دبیرستانه بگهههههههههه

اگ بتونیم باهم دیگه درس بخونیممممم

امسال و واقعا گند زدم ترم اول یجوری برنامه بچینیم ک تو این ده روز عید بتونیم بخونیممممم🥲کسی هس؟

چون می‌دونم تنهایی نمیخونم ولی چند نفری میخونمممم🥲

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدر این روزاتونو بدونین

بهترین روزای زندگیتونو دارین تجربه میکنین ب نحو احسن ازش استفاده کنید

موفق باشی

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

ببین تا خودت نخوای هرچه می‌خوام دیگران باشناز من به تو نصیحت کنکور از رگ گردن بهت نزدیک تر هستبشین د ...

استرسی ک دارم ولی نمیخونم دلم میخاد انگار تا ی ساعت مشخصی میتونم بخونم بعد اون نمیشه نمیکشم

راه حلی داری بابتش؟🥲

اره ولی خب دونفری ک هی گزارش کارمون بدیمن من یکی مجبور میشم بخونمون حس ی رقابتی هس

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩

قدر این روزاتونو بدونینبهترین روزای زندگیتونو دارین تجربه میکنین ب نحو احسن ازش استفاده کنیدموفق باش ...

وایی مرسی🥲میشه دعا کنی موفق بشم مرسییی🥲

استرس و ریسکش بالاس😂

وایی مرسی🥲میشه دعا کنی موفق بشم مرسییی🥲استرس و ریسکش بالاس😂

وای خدا بگم چکارت کنه دختر

اسم کاربریتو تو اعلانات دیدم گفتم این دیگه کیه🤣🤣

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

استرسی ک دارم ولی نمیخونم دلم میخاد انگار تا ی ساعت مشخصی میتونم بخونم بعد اون نمیشه نمیکشمراه حلی د ...

کم کم 5 دقیقه 5 دقیقه اون زمانی که نمیتونی درس بخونی اضافه کن

یعنی از ساعت 19 نمیتونی بخونی

بگو امروز 5 دقیقه اش میخونن دیگه نه

اگه رسیدی به خودت جایزه بده

روز بعد بکنش 10

باید بتونی 

از منی بشنو که راه رو رفتم کنکور کاری به اینکه حال داری یا نداری براش مهم نیست 

اون فقط نتیجه رو برگه براش مهم هست قدر زمان رو درک کن

نگو وقت هست بیا برم نی نی سایت 

یا برم با دوستام چت کنم و.. بعدش درس 

اولیت اول باید درس باشه بعد دوست و..

منم همینطورم😑💔

تهش باید هدف داشته باشی

ک فعلن انگیزه ش ب تنهایی نیس یکی باید باشه🙁

من دوزادهمم ولی یه آپ سراغ دارم با هزار نفر میتونی درس بخونی یه عالمه ویژگی خوب دیگه هم داره

جدیی؟چ اپی؟ مرسیییییی🥲

کم کم 5 دقیقه 5 دقیقه اون زمانی که نمیتونی درس بخونی اضافه کنیعنی از ساعت 19 نمیتونی بخونیبگو امروز ...

بینش چقد استراحت کنم نظرت؟

زیاد سوال میپرسمممم دیگ...

ممنون از اینکه توجه می‌کنی🤝😁