2777
2789

چند روز پیش من کابینتارو ریختم بیرون تمیز کردم مچ دستمم کیست داره زیاد کار میکنم از درد نفسم‌میره خلاصه اقا غروب اومد من له له بودم گفتم شام نداریم تخم‌مرغ تو‌بزار رفت خابید گفت درست کردی صدام کن گفتم بقیه اشپزخونه من دستم درد میگیره چربی کابینتاو بالاهارو تو باید بسابی محل نذاشت امروز خونه مامانش بودیم از صب عییییین کوزت خونه مامانشو دارع میسابه ببین میسابههه هااااا کل مبلارو ریخت بیرون با دست تمام سرامیکای کف و دیوارو پاک‌کرد گوشه دیوار و سقف گوشه های انباری جای سیبزمینی پیازا کشوهای فریزو بشوره تمیییز نمیدونییید چکار میکنه میخاست فرشارم بندازه بیرون مامانش ترسید بارون بیاد گفت ولش کن شامپو فرش بگیر بیار تمیز کن خودشم چایی ریخت برا خودش تنها اومد نشست رو‌مبل من که اصلا کمک نکردم ولی ینی چی واقعا 

پول بگیر ازش ب کارگر بگو بیاد تمیز کنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حرصم پشت شونه هام داره تیر میکشه

انجام نده مجبور بشه انجام بده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

باباش مرده ۶ماه پیش حس عذاب وجیدان بهش میده که ترس از دست دادن این عجوزه رو داشته باشع

بنظرم با صبر میتونی بکنیش مردی که میخوای شوهر من کلا تنبلها تا ی کارک نه ی ماه میکشه،صبور باش و بهش حس مرد با وزنه بودن بهش بده و ... 

بنظرم با صبر میتونی بکنیش مردی که میخوای شوهر من کلا تنبلها تا ی کارک نه ی ماه میکشه،صبور باش و بهش ...

بخدا همه کار میکنم نمیدونم لج میکنه مثلا تو‌خونه مامانم کار نمیکنی منم خونه خودمون کار نمیکنم نمیدونم والا منم لجم میاد بخام اینجا کار کنم چه دلیلی داره اصلا مگ شوهرم میره خونه تکونی خونه مامان من