2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید

63 بازدید | 4 پست

من یک نفر در حقم ظلم بزرگی کرده

خیلی بدجور زدم زمین

وقتی کسی شبیه چهره اون فرد میبینم حالم بد میشه

واکنشم طبیعی هست

یا خودم حساسم

طلاق گرفتم مردی شبیه اون آشغال ببینم حالم گرفته میشه

چه ربطی داره؟ شما بجای شباهت ظاهری ، دنبال شباهت اخلاقی و رفتاری باش! بالاخره اخلاق و رفتار اون شخص به شما ضربه زده ، نه قیافه‌ش!☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیتونم تحمل کنممن که روحم مرده

خب اره ، متاسفانه چون حس بینایی ما قسمت زیادی از مغزمونو درگیر می‌کنه ، برای همین خاطرات بصری خیلی پررنگ میشه ، از طرفی شما نسبت به اون چهره شرطی شدین ، چون اون چهره همراه با یادآوری خاطرات تلخه ، اینه که سخته براتون اون قیافه رو فراموش کنید.

امیدوارم اتفاقای خوبی براتون پیش بیاد 🙏☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.