2777
2789
عنوان

ازدواج با مردی که دوتا بچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا این مردایی ک همون اول تمام تقصیراتو میندازن گردن زنه اول و خودشونو خوب نشون میدن حس خوبی ...

حالا تو نمی‌خواد طرف خانما رو بگیری از کجا معلوم راس نمیگه خانمم ندیدم بگه مشکل از من بود والا

نمیدونم چرا این مردایی ک همون اول تمام تقصیراتو میندازن گردن زنه اول و خودشونو خوب نشون میدن حس خوبی ...

دقیقا........همشونم میگن زنم خراب بوده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خیلی سخته اونم بیشتر برا دخترت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مشاور نمیخواد والا خیلی چیزها اظهر من الشمس هست سنشون اصلا به هم نمیخوره چه برسه به چیزها. کات منفی ...

من نمیدونستم تا سنشون فهمیدم همین الان و حتی کامنت دادم اصلا و  ابدا سنی نداره استارتر

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️

خیلی موضوع مهمیه 

حتما با مشاور صحبت کن حتما 

این که بتونی با بچه هاش انس بگیری 

این که بتونی بچتو با اونا تلفیق کنی 

این همش کمک میخواد و باید حتما یه مشاور حاذق کمکت کنه

🫀«🧠دُخت کُرد🙌