2777
2789
عنوان

انقدر گریه کردم حالم بد

265 بازدید | 35 پست

۱۱ هفته باردارم قندم بالا بوده کلا هیچی نمیخورم از همه چی منع شدم حتی میوه از عذاب وجدان دارم میمیرم نه یه غذا درست حسابی میخورم نه میوه استرس دارم شنبه نوبت دکتر دارم

از یه طرفم ویار شدید همش حالت تهوع هی بالا میارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل که میکنمولی دلم برای بچه میسوزه که کوفتم نمیتونم بخورم

نترس بابا ،اون هرچی لازم داشته باشه از ذخایر بدن تو میگیره

خودت شاید داغون بشی و خالی کنی

حالااحتمالا دکترت برات ی چیزی تجویز میکنه

عزیزم منم هفته ۱۳ حالت تهوع شدید دارم و هیچی نمیتونم بخورم از صبح تا شب شاید دو سه تا بادوم و یه تیکه بیسکویت بخورم دیگه هرچی بخورم بالا میارم. 

نگران بچه نباش دکترم گفت بچه همه چیو از بدن مادر دریافت می‌کنه و رشد کافی داره سونو آن تی هم رفتم همه چی خوب بود شکر خدا. 

منم مثل تو همش گریه می‌کردم هفته های قبل که نمی‌تونم چیزی بخورم ولی نگران نباش 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
عزیزم منم هفته ۱۳ حالت تهوع شدید دارم و هیچی نمیتونم بخورم از صبح تا شب شاید دو سه تا بادوم و یه تیک ...

شما خیالت راحته که خداروشکر بعد ویارت میخوری من بعدشم نمیتونم 

۹ ماه کلا بدون میوه

نه ندارماخه چاره قند فقط نخوردن چاره ویار هم صبر

جایگزین که داره

امتحانش ضرر نداره خواستی سرچ کن کانالشو تو ایتا میاره یا درخواست بده لینکشو بفرستم

💕🧚‍♀️