2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه تو واقعیت کسی کتکشون بزنه جز گریه و زاری کاری از دستشون بر نمیادا😂

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست. 

اخه یهو یکی عصبانیهمیاد اینجا راهنمایی بگیرهبهش میگن بزن پاره اش کنبعد اسی هم میره شوهرش رو پاره میک ...

خیاط آشنا کارو تمیز درمیاره😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
حالا در واقعیت واقعا طرف رو پاره میکنی؟😂😂

گاهی اوقات یک سری مسایل اصلا نباید با حرف حل بشه باید با بدترین روش ممکن طرف رو بزنی 

مثلا همسرم میدونه خیانت کنه یا دستش بلند بشه من اول نابودش میکنم بعد طلاق میگیرم . تعارف هم نیست ۴۰ سالمه ۱۶ ساله متاهل هستم . دامادشون خیانت کرد به همسرم گفتم والا خواهرت به حای گریه باید بره شرخر پیدا کنه خداروشکر محله اینجور آدم‌ها هم بلدیم بده قشنگ بزنن ماتحتش رو پاره کنن فیلمش رو بگیرن خودشم بره مهریه بذاره اجرا پوست طرف رو بکنه . همسرم میدونه در واقعیت هم انقدر روی دست بزن و خیانت حساسم قطعا همین کارو میکنم . ترجیح میدم خودش بیاد بگه آقای دیگه نمیخوامت خسته شدم بیا توافقی حساب کتاب کنیم جدا بشیم منم میگم اوکی