2777
2789
همه ۱۵یانهایتن۱۸سالشون اینجانبایداصلاجواب بدن

بعضیا بچه هم نیستن عزیزم اما شعورشون پایینه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه راه حل همه چیز دعوا نیستخیلی وقتا میشه با صحبت حلش کردچرا اقد خشانت؟😅😂

همینک انجوری همدردی میکنن ادم دلش خنک میشه خیلیامون ب بهانه راهکار اینجا میام برا درد دلو تخلیه

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

یه اصطلاحه عامیانه هست واسه تخلیه خشم شدید😂اتاق تراپیست که نیست اینجا پروتوکل رعایت بشه

اخه یهو یکی عصبانیه

میاد اینجا راهنمایی بگیره

بهش میگن بزن پاره اش کن

بعد اسی هم میره شوهرش رو پاره میکنه

بد میشه خب😂😂

بعضیا بچه هم نیستن عزیزم اما شعورشون پایینه

اون ک بله شعورواقعن یه چیزذاتی ک گیرخیلیانیومدازیه طرف خوشحالم واسه اینجااینکه طرف ب سن تکلیف نرسیدمیادمیگه مادرشوهرم منوزدیهومیبینی فوران میشه تاپیک بچه سن هم پشت گوشی میخنده بهشون 

اون ک بله شعورواقعن یه چیزذاتی ک گیرخیلیانیومدازیه طرف خوشحالم واسه اینجااینکه طرف ب سن تکلیف نرسیدم ...

اره

منم احساس میکنم یه سری بچه دور هم نشیتن

کاربرا رو سر کار میزارن و میخندن

بعضی از داستان هایی ک میگن با عقل جور در نمیاد

خیلی بامزه بود عنوان استارتر.😅😅

ولی راست میگی...

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

ارهمنم احساس میکنم یه سری بچه دور هم نشیتنکاربرا رو سر کار میزارن و میخندنبعضی از داستان هایی ک میگن ...

باعقل ماجوردرنمیادولی بعضیادوست دارن باورکنن امروزمن ی تاپیک زدم واقعن احتیاج داشتم ولی یکی حاطرنشدکمک کنه قسم خوردم نه دعاخیرواسه ادمای اینجاکنم تاتاپیکاشونوجواب بدم لذت میبرم میبینم ی بچه سن ی ادم ۴۰ یا۳۵سال روسرکارگذاشت