2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شوهرم مدام بهم تهمت میزنه همه نوع تهمت که فکر کنید گفته یعنی همه آنچه فکر کنید یکی دو بار به چند فرد معتمد که خودش قبولشون داشت گفتم و اونا هم همه واقف بود به پاکی من و کلی سرزنشش کردن اما در تمام اون مدت که تحت سرزنش قرار می گرفت هیچ دفاعی از خودش نمی کرد .‌‌‌ می دونم اهل خیانت نیست تمام مناسبتها رو برای من مراسم میگیره هر چیزی از سمت من باشه بهش مشکوکه مثلا همکار من دوست من برادر من خواهر من و ....حتی همسایه من اگر قرار باشه کوچکترین مراوده ای باهاشون داشته باشه بدش میاد 

زندگی برام یه جهنم شده مدام باید گریه کنم و هر روز یه تیکه یا یه حرکت برای نشون دادن به اینکه بهم اعتماد نداره. و از اون طرف من حس میکنم یکی بشدت داره منو پرتاپ می‌کنه تو دهانه آتشفشان. 

سایت همدل بود یه خانم معرفی کرد گفت سایت روان شناسی رایگان هست مشاوره میدن سوال میکنی مشاوره ها جواب میدن گفت میشه عین اینجا تاپیک بزنی بقیه که بلدن جواب میدن برو سرچ کن ببین میاره