2777
2789

بعد ک میاد دانشگاه  در هر صورت یه چیزایی ک باید زودتر یاد میگرفت رو یاد میگیره حالا از همکلاسی ها و مخصوصا خوابگاه  و به نظرم خیلییی دیره  بعد  درکی نداره نه چیزی حالیشه  یه رفتار های عجیب غریبی میکنه مثل کسی ک تازه چشاش باز شده😂 امیدوارم بفهمید چی میگم  با کلمات و اصطلاحات جدیدی آشنا میشه بعد قبح اونا رو نمی دونه و میگه...  کلا بعد شکل آدمای عقب مونده میشه  بخدا همین جوریه  انگار بچه ابتدایی ...‌ خیلی خیلی بده   من چند نمونه دیدم و خوب نیست .....

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

امکان نداره تا اون سن چیزی ندونه 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مگه میشه تا موقع اومدن ب دانشگاه چیزی ندونه

متاسفانه هستن :) 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

امکان نداره تا اون سن چیزی ندونه

نه هستن یه عده خیلی کم 

نیست همچین آدمی مگه اینکه عذر میخواهم عقب مونده باشه

الان تو دبیرستان تدریس میشه تو زیست شناسی

اول دبیرستان یه دفترچه سلامت بود همه ی راهکارهای پیشگیری از ایدز و اینا توش بود معلم سربسته توضیح میداد

به ادم بگن عقب مونده ، خیییلی بهتره تا چیزای نامناسب رو زودتر یادبگیره✅️✅️

باشه ولی تا چشم‌نبیتید متوجه نمیشد  آدمی ک باید کم کم با حقیقت رو به رو میشد یه شبه بشه خیلی بده و ضررش بیشتره