بلووووووط مدیر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 عنوان آیت الکرسی میخونم برات🙂↔️🌿 | مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 125 پست کامنت بذار قشنگم.شما هم لطفا حداقل یک توحید یا صلوات به نیت سلامتی و شادی و ظهور امام زمان بخون😍❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند) 1403/12/10 | 16:15 25 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 خدا خیرتون بده عزیزم مرسی که دعام کردی ❤️❤️ قربونت برم عزیزدل😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 خوندم عزیزمانشالله که گره مشکلات هممون باز شه و حاجت روا شیم خدا خیرت بده عزیزم.الهی آمییین.برات خوندم.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
fatemeh_an19 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 4132 خدا خیرت بده گلم.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی و زندگیتون سراسر خیر و رحمت باشه😍😍❤️❤️ مرسی عزیز دلم 💋❤️ روزای خوب توی راه😎✌🏻
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 مرسی عزیز دلم 💋❤️ 😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
ارامشهای عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 117 خدا خیرت بده مهربون.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍😍❤️❤️ مممنونم همچنین شما
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 19463 خوندم دورت بگردم.ان شاء الله حاجت روا باشین و زندگیتون سراسر نور و رحمت خدا باشه😍😍❤️❤️❤️❤️ ممنون مهربون حاجت روا بشی تنت سلامت و دلت خوش و خوشحال بشه انشالله 🙏🌹 ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 مممنونم همچنین شما 😍😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 ممنون مهربون حاجت روا بشی تنت سلامت و دلت خوش و خوشحال بشه انشالله 🙏🌹 ممنونم بابت دعای خیرت قشنگم😍😍❤️❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4280 خوندم دورت بگردم.ان شاء الله حاجت روا باشی و مشکلاتت حل شن😍😍❤️❤️❤️ قربونت عزیزدلم همچنین " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 قربونت عزیزدلم همچنین 😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
ماماگل عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 13997 خدا خیرت بده گلم.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی🥺🥺😍😍❤️❤️❤️ مممنونتم عزیزم ❤
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 مممنونتم عزیزم 😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
ملــــــــــودی000 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3699 ممنونم عزیزم از دعای خیری ک برای پسرم کردی تاپیک سحری چی درست کردید قفل بود اومدم اینجا از شما تشکر کنم انشالا به تموم آرزوهای قشنگت برسی عزیز دلم بازم التماس دعا معلومه دلت پاکه مهربونم خدایا شکرت ...
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 ممنونم عزیزم از دعای خیری ک برای پسرم کردی تاپیک سحری چی درست کردید قفل بود اومدم اینجا از شما تشکر ... ای جانم دورت بگردم.ممنونم مهربون بابت دعای خیر و قشنگت.محتاجم به دعای شما🥺🥺😍😍❤️❤️❤️حالا که اینجا اومدید یک آیت الکرسی خوندم به نیتتون.ان شاء الله حاجت روا باشید و زندگیتون غرق نور و رحمت خدا باشه😍😍❤️❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
ملــــــــــودی000 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3699 ای جانم دورت بگردم.ممنونم مهربون بابت دعای خیر و قشنگت.محتاجم به دعای شما🥺🥺😍😍❤️❤️❤️حالا که اینجا ... عزیز دلی شرمنده کردی منو عزیزم حتما برات آیه الکرسی میخونم الان و سه تا حمد البته اگه لایق باشم انشالا تو این شب عزیز خدا خودش حاجتت رو بده عزیز دلم خدایا شکرت ...