2777
2789
عنوان

آیت الکرسی میخونم برات🙂‍↔️🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 125 پست

دعا کنید به عشقم برسم 🥹🥲

چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند این‌ها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم... 

خوندم جااانم.ان شاء الله حاجت روا باشی و مشکلاتت حل شن😍😍❤️❤️

ممنون گلم منم خوندم انشالله همه حاجت روا شن 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نیت اینکه چیزی که فکر میکنم درست نباشه و بخیر بگذره🥺

خوندم برات جانم.ان شاء الله حاجت روا باشی و زندگیت سراسر خیر و رحمت خدا😍😍❤️❤️❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

خوندمامام زمان دست همه مونوبگیرهمیشه به نیت شفای پسرم بخونی

خدا خیرت بده مهربون.الهی آمین.خوندم قربونت برم ان شاء الله حاجت روا باشی و پسر عزیزت سلامتیشو بدست بیاره🥺🥺😍😍❤️❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

خوندم.خدا خیرت بده واسه حاجت من بخون لطفن.

خدا شمارو هم خیر بده قشنگم.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️❤️

بذار برات شعر بنویسم ،هرچه می خواهی طلب کن از شهنشاه نجف/ منتی گر میکشی از مرد می باید کشید .

ای جاااانم🥺🥺😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️

دعاکن بتونم برم سرکار

خوندم برات عزیزدلم.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️

دعا کن بچم فاطمه باشه کوثر باشه زهرای اطهر باشه انومالی گفت پسر و حالم بده🥹🥹😔توحید خوندم

خدا خیرت بده.خوندم برات جانم.ان شاء الله حاجت روا باشی و خدا یه نی نی سالم و صالح بهت هدیه کنه😍😍❤️❤️

🍀اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر🍀

خوندم برات عزیزکمم.ان شاء الله حاجت روا باشی🥺🥺😍❤️❤️❤️

ازدواج پردیس و معصومه

خوندم فدات شم.ان شاء الله حاجت روا شن و خوشبخت باشن😍😍❤️❤️❤️