2777
2789
عنوان

اندام یا صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 38 پست

نظر خودم 

اندان بیشتر با مسائل جنسی ارتباط داره و واسه یه رابطه پایدار مسائل جنسی اونقد به موندگاری کمک نمیکنه ..اما صورت 

منظور از صورت زیبا صورت صورتی نیس ک حالت خشن با ابروهای تیز و ارایش غلیظ داره منظور یه مهربونی و حس معصوم مثبتیه ک القا کنه به طرف مقابل با توجه ب این فاکتورا صورت مهمتره

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
قد کوتاهم میشه با کفش درست کرد مهم زیباییه که داری

همیشه که نمیشه کفش پوشید مخصوصا تو مهمونیا و اینا .البته تناسب اندام دارم 56 کیلوام ولی بد شانسیم خانواده شوهرم همهههه قد بلندن و من خیلی کوچولو دیده میشم تو جمعشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم صورت مهمه ولی اندام درحد معمول حتی یکم چاق باش بازم زیبا به نظر میای ولی اگه زشت باشی اندامت خوب باشه بازم میگه خوشگل نیست طرفهای ما به صورت اهمیت میدن تا اندام 

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  
باید واقع بین باشیم پسرا عاشق صورته زیبا میشن اول .اخلاقو از کجا بدونن مگر یا دوست بشن یا برن زیر یه ...

بله 

واقعا اولین جاذبه زیبایی

ولی من یه عروس دایی دارم خیلی قیافه اش  خیلی معمولیه و تپل هم هست. ولی پسر داییم از اول عاشق اخلاق نرم و آروم حرف زدنش شده . ویه جوریا میپرستش

همه فامیل هم خیلی دوسش دارن. خیلی خانمه

با اینکه خیلی معمولی و ساده است ولی من از همون برخورد اول خیلی خوشم اومد ازش

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
نظر خودم  اندان بیشتر با مسائل جنسی ارتباط داره و واسه یه رابطه پایدار مسائل جنسی اونقد به مون ...

به نظر من صورت باید نمکین و دلنشین باشه.

نمکین بودن از زیبا بودن بهتره

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
همسرم میگه اخلاق مهمتره اندام و چهره عادی میشه...

واقعا افرین به طرز فکرشون

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
[QUOTE=51512942]من خیلی خوشگلم ولی قدم 158 هستش.بخاطر همین اعتماد به نفس ندارم ترجیح میدادم قد بلند ...

چهره معصوم و آرومی دارم و به گفته اطرافیان بسیار جذاب.چشمام درشت و آبیه و پوست و موم بور.همسرم همیشه میگه عاشق چهره ات شدم با اینکه ۳0 سانت ازش کوتاهترم