الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی خوشگلم ولی قدم 158 هستش.بخاطر همین اعتماد به نفس ندارم ترجیح میدادم قد بلند بودم و زشت....
158 که خیلی کوتاه نیست
یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه بعد دوستت نداشته باشه بعد دوباره دوستت داشته باشه یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه دوستت داشته باشه و بعد دیگه هیچوقت دوست نداشته باشه
زيبايي نسبيه و كاملا سليقه اي يك از ادماي چاق خوشش مياد يكي از ادماي لاغر يكي سبزه دوستداره يكي سفيد رو يكي مو مشكي يكي بلوند ولي اخلاق توجذب ديگران از همه مهمتره هيچ كس ادمه بداخلاق و گنده دماغ رو دوست نداره
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
مردا رو زیبایی جذب میکنه بعد خوش هیکل بودن از نظر من ولی مهمتر از اون شاد بودن یه زنه که مرد باعث میشه مرد دوسش داشته باشه کلا مردا از زن غرغرو و اخمو و افسرده خوششون نمیاد حالا هر چه قدرم که زیبا و خوش هیکل باشن
به نظر منم اولین چیزی که به چشم میاد چهره ی آدمه بعد اندام و آخرش هم اخلاق
یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه بعد دوستت نداشته باشه بعد دوباره دوستت داشته باشه یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه دوستت داشته باشه و بعد دیگه هیچوقت دوست نداشته باشه