2777
2789
عنوان

نمونه دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 71 پست
درسای عمومی رو همه رو درست میزنم حتی علوم هم عالی میزنم

من یه بار شانسی اومدم ۳۱ استانو بزنم😂همش درست بود حتی ریاضیم ۵تا زدم

بعد سوالای ازمونو دیدم حتی مشابهشم نبود😂اگه ۳۱استان داری دلتو بهش خوش نکن😂🤌🏻من فقط یه باز زدم یه ازمونشو همین

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام همینطور🥲من تجربیم🤌🏻

موفق باشی🥲🩵

پیراپزشکی بیشتر دوس داری یا پزشکی

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

ربطی نداره من ریاضی نرسیدم بزنم عمومیارو بالا زدم قبول شدم

بین خودمون باشه

منی که رشتم ریاضیه 4 تارو درست زده بودم بعد عربی و دینی رو 14 تا درست😂😂😂😂😂

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

عزیزم یه سوالی داشتم ازت منم نهمم برای نمونه دولتی تجربی معدل باید چند باشه و علوم و ریاضی باید چند ...

نمره های این دوتا درس زیر۱۴ نباشه، معدلم بالا. بستگی به رقیبات داره

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

اسی اگه ‌بتونی این مدت فشار بیاری رو‌خودت تا قبولی تیزهوشان بیاری:)

ولی بعدش میفهمی ایندت طلاست 

موفق باشی🌹 من خودم ای کیو داشتم فکر کنم یا ای کیو 

و سی و دو استان 

میرفتم کتابخونه کتاب تست برمیداشتم میزدم 

و چند روز مونده امتحان سال قبل