2777
2789

حالا یه مادربزرگ دوست نداره نوه اش بیاد خونه اش یک شام با عروسش و پسرش دور هم بخورن. 

چه دنیایی شده هییییی😓😓😓😓😓😓😓😓

هیچکس دیگه اعصاب و حوصله و امید نداره ‌

شادی تو دلها نیست

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نباشه برات عزیزم برا منم یبار با شوهرم دعوتم نکردن 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

دقیقا خونه پدرم اینجوری بود بزرگ بود و دوطبقه با حیاط بزرگ 

قشنگ تالار عروسی بود همه عموهام عمه هام همسایه ها عروسیاشون خونه ما بود 😂

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

آره ماهم میگیم اینو ولی اینجا میگن حق دارن دوست نداشته باشن🥲مامان بزرگم مامان بزرگای قدیم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

همسایه یه بار استفاده و صدبار جبران میکرد و واقعا نیاز داشت و میگفتی نه درک میکرد. نه اینکه توقع داشته باشه کسی خونه خودش نره و مزاحم شدن رو تبدیل به رسم هرساله کنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

منم نه اون تاپیک و نه اون کاربرا رو هیچ درک نکردم اسی رم خیلی ناراحت کردن خونه ما همیشه درش به روی غریبه ها ام بازه نوه و خواهر برادر که جای خود داره

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
واقعادلیلش هم اینه آدما بد شدن بی انصاف شدنالان هیچی کس به بقیه رحم نداره بعد مسئولین رو فحش میدیم

یه خاله داره همسرم کارش فحش دادن به مسئولین بعد خودش دخترش و نوه اش و تو تهران ول کرده رفته یه جای خوش آب و هوا

دخترش  جدا شده تو تهران هیچ کس و نداره طفلی

یه مادر و دختر تنهان