2777
2789
نههههه با روح و روانت بازی میکنه.تند و بو عطری نیست ک تیز باشه

بگم عو جنگل های بارانی میخوام😶😂؟قیمتش چنده؟ برند خاصی داره؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برای خوشبویی ۱۰دقیقه...ولی تا چندروز خونه بوی گل میده

وای ی عود تو اتاقم روشن کردن

بوش اصن خوشایند نیس

چند روزه همچنان حس میشه تو اتاقم

نمیدونی چکار کنم ک بوش زودتر بپره؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بگم عو جنگل های بارانی میخوام😶😂؟قیمتش چنده؟ برند خاصی داره؟

من از دیجیکالا میخرم،الان قیمتش حدود ۴۶ هست🙂‍↔️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

وای ی عود تو اتاقم روشن کردنبوش اصن خوشایند نیسچند روزه همچنان حس میشه تو اتاقمنمیدونی چکار کنم ک بو ...

اسفند دود کن.عود چی هست؟چ رایحه ای 

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
من از دیجیکالا میخرم،الان قیمتش حدود ۴۶ هست🙂‍↔️

عهه دیجی کالا داره

پس از دیجی سفارش میدم

چ خوب واقعا ۴۶؟ من‌فک کردم حداقل ۱۰۰و خورده باشه

اسفند دود کن.عود چی هست؟چ رایحه ای

از بو اسفندم بدم میاد اخه،سردرد میشم🥲😂

عود سیب و دارچینه، و هندی هستش 

اصن دوسش ندارم

یکی دیگ دارم عکس شیر روشه، رایحه بهتری داره ولی خب بازم محشر و خیلی باب دل نیس

عهه دیجی کالا دارهپس از دیجی سفارش میدمچ خوب واقعا ۴۶؟ من‌فک کردم حداقل ۱۰۰و خورده باشه

نمیشه لینک بفرستم ولی آره موجوده الان.البته نگاه کردم مثل اینکه شده ۵۲ اینا🥲

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)