مامیجوووون مدیر استارتر عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 8128 عنوان ژل لب رو فقط اونایی میزنن ک بینی عمل شده دارن 162 بازدید | 16 پست سلام من بینیم نچراله ولی لبم نازک میخام یکم ژل لب بزنم 1403/12/10 | 14:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامیجوووون مدیر استارتر عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 8128 لبم رو هم در طبیعی ترین حالت ممکن میخام ژل بزنم.
negar1001 عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 5070 ن هرکاری دوس داری انجام بده هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱
مامیجوووون مدیر استارتر عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 8128 نه ربطی نداره گل میگم نکنه فاصله لب و بینی کم شه البته بزرگ و نافرم نیس فقط عروسکی نیس
مامیجوووون مدیر استارتر عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 8128 ن هرکاری دوس داری انجام بده اره لب پایینم خیییلی جمع شده. انگار با بالا رفتن سن بیشتر نازک شد
negar1001 عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 5070 اره لب پایینم خیییلی جمع شده. انگار با بالا رفتن سن بیشتر نازک شد بزن منم میرنم خوشگلتر شدم هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 7423 بزن منم میرنم خوشگلتر شدم عزیزم شما ک زدی، بینیت کوچیک تر دیده میشه؟منمیخوام بزنم و دوس دارم بینیم کوچیک تر دیده شه🥲 آخه ی سریا میگن اجزای صورت هماهنگی بیشتری پیدا میکنن و بینی کوچیک تر جلوه میکنه ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 7423 چه ربطی داره منم دماغم عملی نیسچند روز پیش ژل زدم۱ سی سی عزیزم پست بالامو ممنون میشم جواب بدی🥲 ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
میان_ستاره_ای_79 عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 2278 میگم نکنه فاصله لب و بینی کم شه البته بزرگ و نافرم نیس فقط عروسکی نیس نه مگر اینکه بینیت خیلی فاجعه باشه .
تیربانو عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 11149 عزیزم پست بالامو ممنون میشم جواب بدی🥲 والا من لبام خیلی کوچیک بود باریک تازه زدمبلاخره تغییر میکنه بزرگی بینی به چشم نمیاد
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 7423 والا من لبام خیلی کوچیک بود باریک تازه زدمبلاخره تغییر میکنه بزرگی بینی به چشم نمیاد مبارکه جانمانشاءالله ب شادی و رضایت کاملاره منظورم همینه ک بزرگی بینی کمتر به چشم بیاد ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
negar1001 عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 5070 عزیزم شما ک زدی، بینیت کوچیک تر دیده میشه؟منمیخوام بزنم و دوس دارم بینیم کوچیک تر دیده شه🥲 آخه ی س ... نه متناسبه هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱