2777
2789
عنوان

دستنبد طلا پیدا کردم چیکارش کنم

1216 بازدید | 77 پست

سلام من خیلی وقته یه دستنبد طلا تو رودخونه پیدا کردم بردم طلا فروشی گفت طلاست کد روی طلا رو زدیم یکی از طلاسازی ها تهران بود تماس گرفتم باهاش گفت ما این نمونه کار رو به خیلی ها فروختیم من نمیتونم پیگیری کنم 

خانوما چندماه هست که دنبال صاحبش هستم گناه داره دلم میسوزه براش خدا می‌دونه چقدر غصه خورده بنده خدا

میگید من چیکار کنم ؟ 

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»

کاری نمیتونی کنی راحت تر بود برنمیداشتی چون فکر کنم وظیفش سنگینه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکانال شهرتون اگهی کن امانگوچه طلایی هست 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بده بغلی .... بغلی بگیر 

بغل خودم نشستم 😏

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

وای الان ک گرونه خیلی حس بدیه اگ یکم بی پولم باشه من یبار گم کردم هنوز دلم میسوزه ادم خوبی هستی والا

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

اگهی برن تو سطح شهر یک قطعه طلا تو رودخونه پیدا شده مشخصات بدبد با فاکتور بیاید تحویل بگیرید 

تو کانالای شهرتون بزار 

اگه بعد یسال و نیم پیدا نشد نصفشو بده خیرات براش بقیش هم بردار

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥

تو سایت دیوار شهرتون اگهی کن ولی مدلشو نگو فقطم قسمت چت رو فعال کن

بگو با فاکتور یا نشانی درست بدین 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .