bbbmarya مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 695 عنوان محلول ضد جوش 62 بازدید | 16 پست معرفی کنید که سریع اثر کنه خدایا شکرت 1403/12/10 | 13:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bbbmarya مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 695 ۴ روزه کلیندامایسین شروع کردم به نظرتون خوبه؟ خدایا شکرت
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14300 ۴ روزه کلیندامایسین شروع کردم به نظرتون خوبه؟ عالیه هر ۱۲ساعت بزن میره دستکاری هم نکن چیزای چرب مثل تخمه هم نخور من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14300 ۴ روزه کلیندامایسین شروع کردم به نظرتون خوبه؟ چندسالته؟؟؟چند درصد خریدی؟؟؟ ۱ درصد؟؟؟یا ۴ درصد؟؟؟ من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14300 ۴ روزه کلیندامایسین شروع کردم به نظرتون خوبه؟ من خواستم همینو بهت معرفی کنم من ۱ درصدشو استفاده کردم عالی بود ۴درصدش برا بدنه من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
bbbmarya مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 695 من خواستم همینو بهت معرفی کنم من ۱ درصدشو استفاده کردم عالی بود ۴درصدش برا بدنه عزمزم چند روز طول کشید که جوشان از بین بره؟ خدایا شکرت
bbbmarya مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 695 چندسالته؟؟؟چند درصد خریدی؟؟؟ ۱ درصد؟؟؟یا ۴ درصد؟؟؟ ۱ درصد۱۸ سالمه خدایا شکرت
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14300 ۱ درصد۱۸ سالمه بخاطر جوونیه اگه دست کاری نکنی میره و اصلا ردی ازش نمیمونه تخمه آجیل نخور خوب میشه ب امید خدا من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14300 عزمزم چند روز طول کشید که جوشان از بین بره؟ من عزیزدلم ۳۵سالمه اون موقع ک استفاده میکردم ۱۸ ۱۹ سالم بود یادم نمیاد دقیق چند روزه میرفتن ولی میرن زیاد بهشون توجه نکن نزار بره تو اعصابت من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14300 ۴ روزه کلیندامایسین شروع کردم به نظرتون خوبه؟ فقط هم ب نواحی ک جوش داره بزن نیازی نیست تمام صورتتو بزنی وقتی جوش نداری من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
bbbmarya مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 695 بخاطر جوونیه اگه دست کاری نکنی میره و اصلا ردی ازش نمیمونه تخمه آجیل نخور خوب میشه ب امید خدا یعنی الان کلیندامایسین بزنم یا نزنم؟ خدایا شکرت
bbbmarya مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 695 فقط هم ب نواحی ک جوش داره بزن نیازی نیست تمام صورتتو بزنی وقتی جوش نداری ممنون عزیزم خدایا شکرت
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14300 یعنی الان کلیندامایسین بزنم یا نزنم؟ بزن عزیزدلم من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14300 یعنی الان کلیندامایسین بزنم یا نزنم؟ بزن رعایت هم بکن مثلا ن ک بشینی کلی چیپس و پفک و تخمه و آجیل اندازه یک کیلو بخوری بعد بری محلول بزنی بعد بگی عه فایده نداشته خب معلومه اینطوری اثر نمیکنه باید کنارش رعایت هم بکنی من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅