2777
2789
عنوان

چجوری اعتماد به نفس داشته باشم

78 بازدید | 10 پست

من خیلی دختر ضعیفی هستم 

اعتماد به نفس اصلا ندارم چه ظاهری چه رفتاری

خجالتی هستم آروم حرف میزنم 

تو یه جمع بخوام حرف بزنم ببینم نگام میکنن سریع صورتم سرخ میشه از خجالت 

بیرون زیاد نمیرم خیلی کم پیش میاد جایی برم الان چندماهه پامو بیرون نذاشتم 

نمی‌خوام دیگه خجالتی باشم می‌خوام اعتماد به نفس زیادی داشته باشم 

و این که نمیتونم از قیافه خودم تعریف کنم کسی میگه خوشگلی حس میکنم دروغ میگه و من زشتم...

نمیتونم قبول کنم زیبا هستم البته ممکنه نباشم..

کمبود اعتماد به نفس دارم راهکاری دارین واسش که تمرین کنم کم کم از خجالتی و آروم کم رو بودن به پرو و با اعتماد به نفس بشم ؟ چیکار کنم راحت حرف بزنم

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

من وقتی بیرون میرم اعتماد به نفسم میاد پایین اونقدر همه خشگل شدن

منم همینطور

اکثرا عمل میکنن و دو کیلو آرایش دارن من بیرونم ساده ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خودت خودتو دوست داشته باش ب خودت برس از خودت عکسای قشنگ بگیرو نگا کن جلو اینه با خودت حرف بزن کم کم درست میشع منم خیلی خجالتی اروم بودم ولی الان خیلی پررو زبون دراز شدم

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

از دوست داشتن خودت شروع کن

تو هرچیزی که کارت خوبه به خودت یادآوری کن یا بردار بنویس مثلا تو فلان کار قوی‌ام فلان غذا رو خوب درست میکنم چشام قشنگه مثلا ناخن‌های دستم خوشگلن

کلا نکات مثبت خودتو به خودت یادآوری کن

چیزهایی هم که توشون قوی نیستی و فکر میکنی لازمه بهتر بشی رو روشون کار کن تمرین کن و اگه نشد هم اشکال نداره همه‌ی آدما توی همه چی بی‌نقص نیستن و این طبیعیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
فقط خودت خودتو دوست داشته باش ب خودت برس از خودت عکسای قشنگ بگیرو نگا کن جلو اینه با خودت حرف بزن کم ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم

منم همینطوراکثرا عمل میکنن و دو کیلو آرایش دارن من بیرونم ساده ام

بخدا منم اینطوری ام میرم بیرون میام افسرده میشم میگم اصلا بیرون نرم والا 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
از دوست داشتن خودت شروع کنتو هرچیزی که کارت خوبه به خودت یادآوری کن یا بردار بنویس مثلا تو فلان کار ...

آره فکر میکنم نوشتن بهتره طبق این چیزایی که گفتین از امروز تلاشمو میکنم امیدوارم نتیجه بهتری بگیرم 😘

آره فکر میکنم نوشتن بهتره طبق این چیزایی که گفتین از امروز تلاشمو میکنم امیدوارم نتیجه بهتری بگیرم � ...

زیادی هم به خودت سخت نگیر خیلی از آدما تو یه سری کارها قوی نیستن تو خیلی جاها ممکنه اشتباه کنن یه سری جاها شکست و زندگی همینه دیگه اینا طبیعیه 

موفق باشی🩷

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم