2777
2789

مامان من از بچگی منو دوست نداشت 

همیشه اینو حس کردم 

اگر برام کاری میکنه برای حرف مردم و عذاب وجدان و احساس وظیفه ست 

واقعا دوستم نداره 

خیلی جاها فهمیدم اینو 

خیلی جاها شکستم بخاطرش اما هنوز سر نشدم 

همیشه سعی میکنه منو جلو بقیه خراب کنه 

رابطه م رو با بقیه افراد خانواده خراب کنه 

ازم جلو بابام و بقیه بد میگه 

اخیرا هم داره سعی میکنه خواهرمو ازم متنفر کنه 

با خواهرم و برادرم بهم قول دادیم هرچی شد دست از هم نکشیم ولی من هنوز سر نشدم ، هربار دردم میگیره، هربار قایمکی از کاراش اشک میریزم 

فکر کن سی ساله داره منو ازار میده، خرابم میکنه، تحقیرم میکنه ، از بقیه جدام میکنه و من عین سی سال دارم روانمو تمام توانمو میزارم که به بقیه وصل بشم، خوب باشم، خوب بودنمو بقیه باور کنن، گول حرفاشو نخورن

چقدر حس بدی هست...دلیل این رفتارهایش چیه؟؟؟چرا باهاش حرف نمیزنی؟؟

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر حس بدی هست...دلیل این رفتارهایش چیه؟؟؟چرا باهاش حرف نمیزنی؟؟

حاشا میکنه، ننه من غریبم بازی درمیاره، جیغ و داد و دعوا راه میندازه 

یکی از دلایلش اینه که خودش تایید بگیره 

مثلا میگه این کثیفه ، شلخته س، من براش فلان کارو کردم، وگرنه فلان … برای هزار نفر تعریف میکنه 

حاشا میکنه، ننه من غریبم بازی درمیاره، جیغ و داد و دعوا راه میندازه یکی از دلایلش اینه که خودش تایید ...

پس شاید دست خودش نیست...اخلاقش شاید اینجوری باشه...مطمعن باش دوستت داره...هرچی باشه مادرته گلم 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

برای بچه های خودش؟ یا برای شماها؟ واقعا هرچقدر سعی میکنم نادیده بگیرم نمیشه

نه برای خودم میاد گیر میده تحقیر میکنه بشدت همین دیروز رفته بودیم خونه خالم اینم همونجا بود با گریه برگشتم خانوادمم میدونن کاراشو بابام زنگ زد مامانم گفت چرا این دختر اینکارو میکنه مگه هووشه بعد مصلن برا خود شیرینی هرچی زنگ زد بابام بامم ج نداد مصلن میاد ببینه مگه اتویی از من میبینه ک مصلن مامانم حرفم بزنه الکی تهمت به رفیقام میزنه که یه کاری کنه من باهاشون نرم گیر به لباسم مصلن  لباس خریدم با شوق نشون ملمانم اینا دادم یهو زد به ذوقم گفت این چیه چقد زشته حالا برا تولدم خریده بودم منم دلم شکست اخه تو پاساژ خیلی تعریف کردن ب زور روز تولدم پوشیدمش تمام دوستام و اقوام بهم گفتن خیلی شیک و اینا بعد دیدم خودش هفته ی بعدش رفت عین لباسمو گرفت هیچوقت نمیبخشمش