2777
2789
عنوان

چیکار میکنن انقد سفید میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص و آمپول اینا نزنین خیلی بده عوارض داره...مگه نمیگفتن گندمی و اینا مد شده؟چرا همه دنبال سفید شدنن ...

الان نچرال بودن مده،، اما هر خانومی تو خیابون میبینی عملیه، همه چهرشون فیک شده این روزا🙁،، تنها منم ک از نچرالی خوشم میاد😁🍃

بخدا منم ذهنم رو همینجوری درگیر کرده بود😁👌🏻اخه ایناچجوری یهو پوستشون سفید شدحالا مال من برعکسه😁� ...

منم همینجوری بودم یه پوست خیلییی صاف بدون حتی یه دونه جوش انقد هی گفتن پوستت مث هلو..هم صورتم گندمی شده هم پر جای جوش شده صورتم😂😂

الان نچرال بودن مده،، اما هر خانومی تو خیابون میبینی عملیه، همه چهرشون فیک شده این روزا🙁،، تنها منم ...

منم واقعا دختر نچرال معمولی رو به عملی افراطی ترجیح میدم

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
منم همینجوری بودم یه پوست خیلییی صاف بدون حتی یه دونه جوش انقد هی گفتن پوستت مث هلو..هم صورتم گندمی ...

دقیقااا از بس ک گفتن اخه من ژنتیکی پوستم سفید بود اونا هم سبزه بودن حسودیشون میشد هی گفتن گفتن تا وقتی ک سبزه شدم، البته خیلی سبزه نیستم ولی خب سفیرم نیستم،، اتفاقا جوش های ریز زیر پوستی زده نمیدونم چیکار کنم، گفتم شاید مریضی چیزی اینجوری سر ادم میاره😕

دقیقااا از بس ک گفتن اخه من ژنتیکی پوستم سفید بود اونا هم سبزه بودن حسودیشون میشد هی گفتن گفتن تا وق ...

من کلا مامانم مامان بزرگم دوباره اونم مامانش سرخو سفیدن کلا ژنشون جوریه ک یه دونه جوشم نمیزدیم از بس همه گفتن منو مامانم صورتمون جوش میزنه مخصوصا من

ولی خاله هام کلا گندمی روبه سبزه بودن الان نمیدونم چ کرون انقد سفید شدن

بهشونم بگم از بس حسودن یه چیزی خان گف پوستم بدترشه😂

قرص و آمپول اینا نزنین خیلی بده عوارض داره...مگه نمیگفتن گندمی و اینا مد شده؟چرا همه دنبال سفید شدنن ...

ایران فقطططط سفید میپستدن مرد زن بچه....ی درصد هم سبزه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه