2777
2789

کاش گزینه حذف اکانت وجود داشت

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

با نیومدن تو سایت

مرسی واقعا 

وقتی میام دیگه نمیتونم بیام بیرون انگار باتلاقه😂

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه فحش بزار وسط بگو اگر برم سایت فحشه واسه من میشه دیگه تا مقاومت کنی نیای سایت چون واقعا سخته😂😂

نی نی یار یبار کار تو رو کردم تعلیقم کرد گفت کاربرارو یادشون میدی فحش بدن

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

نی نی یار یبار کار تو رو کردم تعلیقم کرد گفت کاربرارو یادشون میدی فحش بدن

ای بدبختی😂😂

نه الان من منظورم اینه پیش خودش بگه هست مثلا قسم میخوری که کاری رو نکنی همونجوری تقریبا وگرنه کارم به بقیه چیه

ای بدبختی😂😂نه الان من منظورم اینه پیش خودش بگه هست مثلا قسم میخوری که کاری رو نکنی همونجوری تقریبا ...

پاکش کن ببینه کارت تمومه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

دیگه از تایمش گذشته پاک نمیشهبیخیال من منظورم این بود که واسه خودش بده کع دیگه نیاد

اره