2777
2789

لدورا 

سینره 

درمالیفت

هیدرودرم

آدرا

راستش دوستم گفت لدورا استفاده میکنه راضیه منم گرفتم ولی فکر میکنم میکشه روش میفروشه برا همون تبلیغ کرد برای من البته برا خودشم خداییش خیلی استفاده میکنه

من یه پن شیت و شو ماسک جلبکش استفاده کردم ک پوستم خشک زیاد خوشم نیومد انگار خشک میکنه

با یه اسکراپ صورت و بدن قهوه

و بادی اسپلش

البته این. لدورا دیگ مثل سابق محبوب نیست

حالا بنظرتون چه مارکی واقعا خوبه

ودر اخر

(لعن ت ب هرکی ک هدفش تبلیغ و منافع شخصیشه اینجا تبلیغ نزارید لطفا )

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

من کوزارکس گرفتم پوست صورتمو داغون کرد ،سه و نیم پول دادم یه پک سه تایی شوینده آبرسان و کرمشو گرفتم،اصلا پیشونیم چروک شد منافذ باز پیدا کرد،مثلا گرفتم پوستم خوب بشه برعکس شد الان نمیدونم چه کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیدرودرم من کرم ضد ترکشو گرفتم اه اه خارش شدیدو پوسته پوسته شدن شکمم ایش 

با موبرش حال کردم  درما لیفت خوبه راضیم ازش 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

لدورا که کلاهبرداریه

چرا

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
هیدرودرم من کرم ضد ترکشو گرفتم اه اه خارش شدیدو پوسته پوسته شدن شکمم ایش با موبرش حال کردم درما لیف ...

من بجه هام پاهاشون واقعا خشک بود ترک میخورد کف پاشون اتفاقی همسرم از داروخونه کرم مرطوب کننه هیدرو درم گرفت رنگشم صورتی بود خیلی خوب کرد واقعا راضی بودم

خودمم از فروشگاه کرم ابی رنگ ادرا رو گرفتم روش نوشته بود هیالورونیک اسید انقدر پوستم باهاش خوب بود ک نگم

ولی رنگ بنفشش نوشته کلاژن سازی جالب نیست

من هیچکدوم از این برندایی که گفتین رو قبول ندارم و به کسی هم پیشنهاد نمیکنم 

هیچ برندی تو دنیا نیست که همه محصولاتش خوب باشه . 

لدورا که همش افتضاحه .

درمالیفت و هیدرودرم بعضی محصولاتشون نسبتا خوبه .

سینره هم کلا چند تا محصول خوب داره که اونا هم به پوست همه نمیسازه .

من خودم برند لاروش پوزای _ آنوا _ شنل _ شیسیدو و ...رو میپسندم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من کوزارکس گرفتم پوست صورتمو داغون کرد ،سه و نیم پول دادم یه پک سه تایی شوینده آبرسان و کرمشو گرفتم، ...

وای جداً

اصل بود؟

من میخواستم ژلواش و آبرسانشو بگیرم 

مرسی ک گفتی

دائم الخسته‌.