2777
2789
عنوان

میگم محبت کن بهم بجاش میزنه😭

408 بازدید | 37 پست

امشب به شوهرم میگم من کمبود محبت دارم هیچی از تو نمیبینم تو‌زندگی میگه من هیچ کاری نمیکنم واست‌. بعدش یه عالمه بحث کرد آخرشم سیلی زد😭😭😭

چقدر بدبختم نه طلاقم میده نه میزاره از این جهنم برم نه پول میده نه میزاره سرکار برم دیونه شدم 😭

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍

دعواتون شد یعنی؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زدت تا قدر نزدنشو بدونی😐محبت بلد نیست

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

روی اعصابش کنترلی نداره چه سریع تصمیم گرفته که بزنتت

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

خانواده نداری برو ب اونا بگو

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

چرا بهت بی توجه هستش .از اول بود یا هوایی شده .مگه بردشی اینجوری رفتار میکنه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

دعواتون شد یعنی؟

اره چرت و پرت گف منم باهاش حرف میزدم می‌گفتم تو نباید فلان کارو میکردی میگه تو گذشته زندگی میکنی 

بعد یه چیزیو بهونه کرد سیلی زد😔

اره چرت و پرت گف منم باهاش حرف میزدم می‌گفتم تو نباید فلان کارو میکردی میگه تو گذشته زندگی میکنی بعد ...

حالا من که دقیق نمیدونم ماجرا چی بوده

ولی ادما محبت کردنشون مثل هم نیست

بعضیا کلامیه بعضیا عملیه مثلا بغل و بوس و اینا بعضیا با پول خرج کردن محبتشونو نشون میدن

باید شوهرتو بشناسی

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
چرا بهت بی توجه هستش .از اول بود یا هوایی شده .مگه بردشی اینجوری رفتار میکنه

زیاد شده هیچی نمیفهمه انگار با یه در حرف میزنم

خودشم میگه بمیری طلاق نمیدم

برای همین میگم حق طلاق و حق تحصیل و اشتغال خیلی مهمتر از میزان مهریه سمشاوره هم رفتید؟

نه میخام برم پیش روانشناس فوق العاده اعصابم خراب شده