2777
2789
عنوان

چت من و شوهرم بعد از اینکه گفتم پول بده📷

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 34 پست
واههههه چرا اینجوریشاید نداره دست و بالش تنگه یا خسیسه؟؟

نه دست و بالش تنگ نیس اصلا

با من منطقی صحبت کن تا منطقی جوابتو بدم در غیر این صورت چیزی نگو گلم،کاربری قبلیم تعلیق شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بد حرف زده.یاد بابام افتادم وقتی با من لج میکنه😐

خیلیی ناراحت شدم احساس پوچی کردم،بنظرت فردا بهش بگم قسنگتر این بود که اول پول بریزی بعد بگی نرو برای موهات؟

با من منطقی صحبت کن تا منطقی جوابتو بدم در غیر این صورت چیزی نگو گلم،کاربری قبلیم تعلیق شده

شاید از رنگ خوشش نمیاد 

بگو باشه نمی‌رم برای موهام ولی برای خرید نیاز به پول دارم 

همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته گاهی اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

میتونست بزنه ولی بگه اگه میشه رنگ نکن و جور دیگه ای خرجش کن من دوست ندارم ..

من همیشه واسه همین دلم میخاد وقتی ازدواج کردم خودم هم یه شغلی داشته باشم تا واسه پولی که نیازمه جواب پس ندم🥲

فکر میکنم نی نی سایتیه قدیمی هستی که بعد از دوازده دیقه عضویت اولین تاپیکتو زدی.یا نه جدیدی؟😂

اره قدیمیم😂روم نشد توی اون اکانتم این سوالو بپرسم

میتونست بزنه ولی بگه اگه میشه رنگ نکن و جور دیگه ای خرجش کن من دوست ندارم ..من همیشه واسه همین دلم م ...

دقیقا ولی در هرصورت وظیفه شوهر هست خرج زنشو بده

همین یه عکس بود؟اسی من چیز خاصی نمیبینم که ناراحتت کنه شاید مثل شوهر من بدش میاد از این کارا

خب درسته خوشش نمیاد ولی اون اصلا برای من پول نمیزنه کلا بااینکه دست و بالش خالی نیست،الانم حس میکنم بهونه اورد وگرنه میتونست اول بریزه بعد بگه موهاتو رنگ نکن

من بودم ناراحت میشدم و پول نمیگرفتم تا خودش بزور بده خسیسه؟

وقتی میریم بیرون نه اصلا،ولی برای پول زدن اره تاحالا خودش برام نزده

شاید از رنگ خوشش نمیاد بگو باشه نمی‌رم برای موهام ولی برای خرید نیاز به پول دارم

ینی زشت نیس وقتی نریخت دوباره بهش بگم بزنه؟

ینی زشت نیس وقتی نریخت دوباره بهش بگم بزنه؟

وقتی همسرته نه

بلاخره باید یاد بگیره دیگه عزیزم 

همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته گاهی اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊