2777
2789
عنوان

شوهرم کیک خریده بود گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 47 پست
مشکل از خود توهم هستاااااا میگغتی دستت درد نکنه اما شامشم باید بدی برام ببر برام پیتزا بخر خیلی راحت ...

هه تو هیچی از زندگیم‌نمیدونی فک میکنی نگفتم؟؟۳ماه پیش ک زایمان کردم گفتم گفت تولدت جبران میکنم

اینم جبرانش بود

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ۷ ساله زنشماگ برام ارزش قائل میشد اونروز من خونه مامانم بودم ۱۰۰اضاف خرج میکر بااسنپ کیک میفرستاد ...

خوب بزارش تو عمل انجام شده بگو برام فلان 

چیزو‌کادوبخر یمدت بازبون خودت بستون ازش 

نه که توحرف بگی فلان چیزو بهر واقعا ببرش بازار بگو بیا بخر برام دعوا نکن قهر نکن

خودش بعدا یادمیگیره 

میتونستشب تولدم از سرکار اومد میتونست تبریک بگهمیتونست از محل کارش ی کیک برام بفرستهی اس بفرستهو...

چ لوسی

خب خیلیا قبل و بعد. میگیرن سوپرایزی

مهم اینه ب یادت بوده حالا چند روز دیر تر

نه ۷ ساله زنشماگ برام ارزش قائل میشد اونروز من خونه مامانم بودم ۱۰۰اضاف خرج میکر بااسنپ کیک میفرستاد ...

حشوهرمن کیک هم نمیخره فقط میره سرکار میفرسته

تولدت مبارک عزیزمچندتا بوسو قلب

یا روزت مبارک عزیزم

من اصلا بدل نمیگیرم میدونم چقدرکارش سخته اصلا حوصله ای واسش نمیمونه

چراوقتی من با بی پولی میفتم کف شهر برا تولدش بهترینارو میخرممن ن ولنتاین ن روز زن ن عید ن....هیچی از ...

اسی جان مجبور نبودی با بی پولی براش سنگ تموم بذاری که الان توقع جبران داشته باشی 

من یه سال برا همسرم تولد گرفتم اون نگرفت برام 

منم دیگه براش نگرفتم یه چندسالی دوروز بعدش بهش میگفتم عه راستی پریروز تولدت بود مبارکت باشه با طعنه بهش میگفتم  

الان چندساله بهترین تولد را برام میگیره طلا میخره کیک میخره گل میخره ولی من تولدشو فقط یه گل و شیرینی میخرم 

و تبریک میگم 

لطفا از جونت واسه کسی مایه نذار که بعدش دلشکسته بشی 

اسی جان مجبور نبودی با بی پولی براش سنگ تموم بذاری که الان توقع جبران داشته باشی من یه سال برا همسرم ...

بعدم اینقد اوقات تلخی کردی حتما رفته کیک گرفته اومده بیخیال بابا تولد چیه اصلا به این چیزا اهمیت نده 

انشالله همه روزای عمرت برات شیرین باشه