2777
2789
عنوان

شوهرم کیک خریده بود گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونستشب تولدم از سرکار اومد میتونست تبریک بگهمیتونست از محل کارش ی کیک برام بفرستهی اس بفرستهو...

خب شاید میخواست تو یه موقعیت خوب سوپرازت کنه

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

زیاااااااااد حساسییییییی خواسته سوپرایزت کنهههههه

سوپرایز؟؟؟

چ سوپرایزی

دیدی یکی با عشق ولباس تمیزوعطر نماز میخونه؟

یکی باعجله فقط نماز میخونه ک خونده باشه؟

شوهرمن انگار براش یه وظیفه وشغله ک ی کیک بخره بیاره وتمام

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
میتونستشب تولدم از سرکار اومد میتونست تبریک بگهمیتونست از محل کارش ی کیک برام بفرستهی اس بفرستهو...

حالا مگه چه اشکال داره 

انگار نمی‌گرفت بهتر بود 

یه روز جهت یادآوری هست مگه حالا بعد سی سال باز داری دنیا میایی ک‌میگی باید تو اتاق زایمان همون لحظه میموند دو روز اینور اونور چی میشه مگه 

حالا ب هر دلیلی بعد دو روز خریده بزارید یاد بگیرن برای جبران همیشه وقت هست ا م ب غلط کردن نندازید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چراوقتی من با بی پولی میفتم کف شهر برا تولدش بهترینارو میخرممن ن ولنتاین ن روز زن ن عید ن....هیچی از ...

اولین تولدت بود که باهمید؟؟

دلم برا منی که هر شب عکساشو نگاه میکردم و هزار دفه میبوسیدم تنگ شده.

اسی حق داری

حق با توئه

من برعکس نظرات خیلی ها حق رو میدم به تو

چون همون روز تبریک نگفته و کلا یادش رفته

تبریک رو همون روز می گفت کیک رو الان می گرفت ولی اینکه کلا یادش رفته بوده خیلی ناراحت کننده است

خب شاید میخواست تو یه موقعیت خوب سوپرازت کنه

ن عزیزم هرسال فقط کیک میخره بدون کادو

پارسال نشستم بهش توضیح دادم

بجای اینک ۳۰۰بدی کیک منو ببر ی رستوران

ی کافه

ی پیتزا

ی نوشبدی

دوتا لاک بخر

ی کاری کن

ولی اون گوش نمیکنه

هرسال ی کیک میخره

شوت میکنه وتمام

من تازه زایمان کردم

ن‌کادو زایمان

ن ولنتاین

ن روز زن 

هیچی نخواستم

دلم ب تولدم خوش بود

۳روزه بروش نیاوروم

حداقل همون روز ی تبریک میگفت

من زیاد حساس نیستم

خودمم گاهی تولدشوهرم و سالگرد عقد و عروسیمونم یادم میره🤣 بیخیال مهم اینه یادش بوده و برات کیک گرفتع

خیلیا روز تولد چیزی تبریک نمیگن میذارن چند روز قبل یا چند روز بعد برای سوپرایزی

سوپرایز؟؟؟چ سوپرایزیدیدی یکی با عشق ولباس تمیزوعطر نماز میخونه؟یکی باعجله فقط نماز میخونه ک خونده با ...

پس کلا ته دلت دوسداری شوهرت ازاونایی باشه که سرزبون داره و خوش ذوقه ولی متاسفانه نیس

ن عزیزم هرسال فقط کیک میخره بدون کادوپارسال نشستم بهش توضیح دادمبجای اینک ۳۰۰بدی کیک منو ببر ی رستور ...

والا من چیزی از زندگی زناشویی نمیفهمم

ولی مث اینکه تو راست میگی💔🥸

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

اولین تولدت بود که باهمید؟؟

نه ۷ ساله زنشم

اگ برام ارزش قائل میشد اونروز من خونه مامانم بودم ۱۰۰اضاف خرج میکر بااسنپ کیک میفرستاد.صدباربهش گفتم منو سوپرایز کن

وقتی خونه مامانمم برام کادو بفرست

یکبار برام باکس بخر و...هربار ب شوخی ب جدی بااخلاق باعصبانیت بهش گفتم

فک میکردم این دفعه ادم شده

چون من تولدش اون عاشق شیرینی مشهدیه بجای کیک ازاونا خریدم

هودی وشلوار خاصی رو میخواست شهرو بهم زدم براش خریدم

دوبار ب محل کارش باکس فرستادم

منم زنم دخترم میخواستم درمقابل همچین کاری کنه

ن عزیزم هرسال فقط کیک میخره بدون کادوپارسال نشستم بهش توضیح دادمبجای اینک ۳۰۰بدی کیک منو ببر ی رستور ...

مشکل از خود توهم هستاااااا 

میگغتی دستت درد نکنه اما شامشم باید بدی برام ببر برام پیتزا بخر خیلی راحت توقعاتت کم کن بخدا قبلا منم مث توووو بودم خودت اذیت میشی ها 

مگه بچه ای،خب بیچاره کیک خریده دیگه

بخون بقیشو

من روز تولدم ذوقشو داشتم

درسته چون اسفندهو۷ صب تا۱۱شب سرکاره

اما تولد من یک روز درساله

من ازش کادو زایمان

روز زن

ولنتاین

فلان وبهمان نخواستم.حداقل همون روز ی پیامک میفرستا میفهمیدم بفکرمه.ن ک قشنگ بشینه ۳ روز بعد ی کیک بخره ک فقط خریده باشه

[QUOTE=373625617]نه ۷ ساله زنشم اگ برام ارزش قائل میشد اونروز من خونه مامانم بودم ۱۰۰اضاف خرج میکر بااسنپ کیک میفرست ...[/QUOTE

میدونم چی میگی 

درک میکنم 

ولی به زور یا حتی با حرف نممیشه کسی رو عوض  کرد عزیزم

فک کردم اولین ساله ببخشید

دلم برا منی که هر شب عکساشو نگاه میکردم و هزار دفه میبوسیدم تنگ شده.