2777
2789
عنوان

لر های همدان نهاوند

350 بازدید | 14 پست

دوستان کسی میدونه رو چه چیزایی خیلی حساسن یا چیا براشون مهمه کلا خصوصیات خیلی بارزشون یا ویژگی که دارن و بگید ممنون میشم، خصوصیات عروسشون چجوری باشه بهتره

میدونم الان اکثرا همه اومدن تهران و خصوصیات و نمیشه کلا از رو اصلیت متوجه شد و به همه ربط داد، ولی کلا اگر چیزی میدونید بگید کمک میکنه، خواهرم در حال اشنایی با یه اقای لر ساکن تهران هستن

من ی هم اتاقی داشتم، نهاوندی بود، اصلا اصلا اصلا رفتارش رو تعمیم نمیدم و صرفا رفتار ایشون رو به عنوان ی نهاوندی میگم و اصلا منظورم این نیست که همه نگشهروندان اون شهر این ویژگی ها رو دارن 

هم اتاقی من به شدت زیبا بود، به شدت خسیس بود، به شدت هم خودخواه بود، بسیار دو رو و اهل حرف زدن پشت بقیه، ی تخت و ی ظرفیت خالی توو اتاق داشتیم چندین نفر اومدن اتاق منتهی ایشون انقدر اذیتشون کرد که بعد دو روز میرفتن، ی شب یکی اومد کاری باهاش کرد که بنده خدا شب رفت توو تراس خوابید صبح هم ساکش رو برداشت و رفت از وان خوابگاه 

و کلا این خانم مشکل داشت و این ویژگی ها ویژگی غالب اون منطقه نیست که به همه تعمیم بدیم 

از طرفی بسیار دست‌پخت خوب بود، عاشق گوشت بود و زیرک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری که نمیشه فهمید که :/ من الان خودم یکی از شهرستانای همدانم

ولی ما حتی تو فامیلای خودمونم همه جور ادم هست

حالا خیسیس دست و دلباز یا هر چیزی:/

ربطی نداره به نظرم اصلا به اینکه کجایی هست

چون همه جا ادم خوب و بد هست

با احترام به لر های عزیز همه جا خوب و بد داره ولی نذار خواهرت بدبخت شه ما یه همسایه داشتیم لر نهاوند بود هرشب صدای گریه زنه و دعواهاشون میومد نمیگم بدن ولی فقط با خودشون میتونن بسازن چون یسری عقاید عجیب دارن به شدت مرد سالارننننننننن به شدت غیریتییییی و رو حجاب سختگیر خانمه بیچاره میگفت از پدرشوهرم بگیر تا برادر شوهرم همشون دست بزن دارن و خودشونو کلا صاحب زن میدونن نهاوندی های عزیز نیایید بریزید رو سر من اونایی که من میشناختم اینطوری بودن شما خوبید،باتشکر 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
با احترام به لر های عزیز همه جا خوب و بد داره ولی نذار خواهرت بدبخت شه ما یه همسایه داشتیم لر نهاوند ...

عههه من اطرافم یه چندتایی دیدم نه خیلی با حجاب بودن نه بد حجاب، یعنی همیشه روسری رو سرشونه فقط عقب یه کوچولو، فکر نمیکنم اونایی که تو تهرانن دیگه از اون عقاید داشته باشن

عه، پس چرا عروسیاشون مختلطه

اگه جفتتون لر باشید خیلی بهتره .

واقعا این دوره زمونه سازش آدم ها با هم کم شده 

اولش همه خوبن تو زندکی باید خیلی آموزش دیده باشی تا بتونی از پس زندگی بر بیای 

اگه جفتتون لر باشید خیلی بهتره .واقعا این دوره زمونه سازش آدم ها با هم کم شده اولش همه خوبن تو زندکی ...

یعنی انقدر با لرا زندگی‌ کردن سخته؟ با ترکا چطوره رفتارشون

عههه من اطرافم یه چندتایی دیدم نه خیلی با حجاب بودن نه بد حجاب، یعنی همیشه روسری رو سرشونه فقط عقب ی ...

بنظرم چند وقتی باهاش رفت و اماد داشته باشه طرف و بشناسه اون اقا همسایه ماهم در ظاهر خیلی اقای خوب و با احترامی بود ولی زنش راجبشون یه چیزایی میگفت ادم شاخ در میاورد یکی دو تا عروس دیگه هم از شهر دیگه گرفته بودن که همشون جدا شدن ولی بازم میگم همه جا خوب و بد داره

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
عههه من اطرافم یه چندتایی دیدم نه خیلی با حجاب بودن نه بد حجاب، یعنی همیشه روسری رو سرشونه فقط عقب ی ...

آره بابا دیگه کسی که تهران زندگی کنه این سخت گیری ها رو نداره به نظرم 

ببین چیزهای دیگه مهمه مثلا وقتی دو تا خونواده سر مسائل کوچیکی از هم دلخور شدن نحوه رفتارشون با هم دیگه چیه مثلا پدر شما با پدر ایشون 

برادر شما با برادر ایشون 

این چیزها مهمه نه غیرت و حجاب و این چیزها که دیکه کسی تو قیدشون نیست 

بنظرم چند وقتی باهاش رفت و اماد داشته باشه طرف و بشناسه اون اقا همسایه ماهم در ظاهر خیلی اقای خوب و ...

میشه بپرسم چه چیزایی میگفت😅

بلانسبت بقیه من دو سه تاشونو دیدم که خیلییی دختر بازی میکردن 

و اینکه همسایتون تهران زندگی میکردن یا همون سمت همدان؟

یعنی انقدر با لرا زندگی‌ کردن سخته؟ با ترکا چطوره رفتارشون

اصلا منظورم لرها نیست نه هیچ دو لری شبیه هم هستن نه هیچ دو ترک 

کلا سازگاری آدم ها کم شده خیلی مهمه که تحقیق کنید راجب هم .

هر قومیتی بود باز نظرم همین بود 

میشه بپرسم چه چیزایی میگفت😅بلانسبت بقیه من دو سه تاشونو دیدم که خیلییی دختر بازی میکردن و اینکه همس ...

نه ما شیراز هستیم ولی همسایمون خودش تهرانی بود شوهرش نهاوندی شوهرش شیراز استخدام شده بود اومده بودن اینجا راجب دختر باز بودنشون چیزی نمیدونم فقط همسایمون سه جهار سال بخاطر بچش زیر کتکای اون اقا دووم اورد بعد اون فهمیدم که بخاطر خیانت اون اقا که با یه خانم دوس شده بود مجبور به جدایی شد همسایمون رفت تهران با بچش مهریه رو بخشید بچه رو گرفت اون اقا هم با همون خانم عروسی کردن رفتن یه محله دیگه