2777
2789
عنوان

یاسی ام بگم دیشب چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 3364 بازدید | 120 پست
۳ تا رو با دستش برداشت؟

یکیشو داد به پسرش

۲تاشم تو دستش😑

من اصلا تعارف نکردم😕

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب شوهرت دس داد ب تو ن😓

عجب

بیار من بزنمش😣

توروخدا😫حرصی شدم جون شما

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒

زن هادی رو جر میدادی 

چرا با شوهرت قهر کردی؟به نظرم بهش بگو از رفتار زنه اعصابت خورد شد

از اونطرفم مردا دوست دارن همسرشون بهشون تکیه کنه گاهی سعی کن اداشو دربیاری حداقل که غرورش اذیت نشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه چیزی بگو روزی ۱۰۰۰ نفر تاپیک میزنن یادمون نیست

کتک کاری کردیم بعدم از شب یلدا قهر بودم

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

خب تعارف اومد نیوند داره😂 😂 این پیتزا بوده خیلی اومد داشته

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
چ ضایع ۳تا برداشته . ب جان هادیشم قسم خورده

آره 

تازه سسم برداشت

تو دلم گفتم نوشابه دوغ😐