2777
2789
عنوان

یاسی ام بگم دیشب چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 3364 بازدید | 120 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين هادي دربه در كجا بوده بياد زنش رو جمع كنه

نفهمیدم😩😩😩

با پسرش ۲تایی بودن

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
عزيزم بخاطر يه دست دادن انقدر خودتو ناراحت نكن بيخيال 

ناراحت نشدم 

ولی خب با منم دست میداد حداقل

احساس کردم مزاحمم😂😂😂😂

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
کاش یه خلاصه از قبل میگفتی

شب یلدا کتک کاری کردیم

تا الان قهر بودم

برداشتن پیتزا که مسئله ای نیست حتما واسه بچه ش بوده,اما دست دادنش اگه من بودم فک جفتشونو میاوردم پایین 😒

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
من هیچی نگفتم😕😕😕یعنی کل  دیشبو به زور ۱۰تا کلمه حرف زدم! بعد داشتیم غذا میخوردیم‌، یهو زن د ...

3 تیکه !!!

چقدر گشنه بود !!!

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم