2777
2789
عنوان

یاسی ام بگم دیشب چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 3364 بازدید | 120 پست
زن هادی رو جر میدادی  چرا با شوهرت قهر کردی؟به نظرم بهش بگو از رفتار زنه اعصابت خورد شد از او ...

خشکم زد یه لحظه بخدا😐

کتک کاری کردیم شب یلدا 

حالا بعدا خوب شدیم بهش یه تیکه میندازم😁😁😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

عزیزم مردها دوست دارن بهشون تکیه بشه

من از ماجرای شما خبر ندارم

ولی از چیزهایی که گفتی این رو برداشت کردم که شما به این نیاز همسرتون پاسخ نمیدید

نیاز تکیه کردن

بعضی وقتا حتی اگر هم اینطور نیست نشون بده که به بودنش نیاز داری

یکی هم اینکه باید ناراحتیت رو نسیت به دست دادن اون خانم نشون میدادی

مردها زنانگی رو خیلی دوست دارن😉😉

میشه یه تاپیک جدا برای زن هادی بزنی؟؟!!! خیلی حرفا مونده رو دلمون

اره رأست ميگه

اگه اين هادي رو ببينم ميدونم چيكار كنم

کوتاهی زمان را وقتی فهمیدم که در کنارت بودم و طولانی بودن آنرا وقتی فهمیدم که در کنارم نبودی پـــــــــــــــدرم
اشتی کردی بسلامتی؟

آره دیگه تقریبا😊😊😊صلح کردیم تا آشتی

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

عاااااقا اسم شوهرمن هادیه هی نگید چقد زنه هادی پرروووا خبببب😌😌🙋

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
که توزنی شوهرت مردجابجادیدتون ک به اون دست داده باتوسلام علیک😐😂

احتمالا چپ بوده😂😂😂

كتكت زد؟

آره شب یلدا

عاااااقا اسم شوهرمن هادیه هی نگید چقد زنه هادی پرروووا خبببب😌😌🙋

پس شماي؟با پوزش( محض شوخي)

کوتاهی زمان را وقتی فهمیدم که در کنارت بودم و طولانی بودن آنرا وقتی فهمیدم که در کنارم نبودی پـــــــــــــــدرم
یعنی اینقدر که زن هادی مهمه موضوع قهر و آشتی تو مهم نیست یااااااس جان         ...

😂😂😂😂😂😂