2777
2789
عنوان

چقد مردم بی حیا شدن

680 بازدید | 30 پست

سلام ،  یکی از اقوام درجه یکم ( آزیتا )توانایی راه رفتنشونو  در اثر بیماری از دست دادن و چندین ساله که فلج شدن 

شوهرش براش پرستار گرفته ، پرستار هم آدم دست به خیری بوده و هست و واقعاً پرستاری می‌کرد خدا عمرش بده

،چون درک میکنم که کار سختی هست مریض داری

اما گذشت و پرستار دید خوب وضعشون خوبه و نقطه ضعف و علاقه آقا رو فهمید که آقا خودش خوش زبانه و آدمای زبان باز رو دوست داره و پروژه رو پیاده کرد ، که من هیچکاری بهشون ندارم و خودشون می‌دونن دو تا آدم بالغن ، ی روز که رفتم به عزیزم سر بزنم دیدم پرستار خیلی دیگه پاشو از گیلمش دراز تر کرده و توی اون نیم ساعت چیا که ندیدم پرستار در حالی که بالا سر بیمار وایساده بود و مثلا داشت بهش دارو میداد و مردک داشت می‌رفت بیرون و گفت من  چن ساعت بعد میام ،پرستار به شوهر آزیتا جون می‌گفت آقا تا شما نیاید ما شام نمی‌خوریم(, در حالیکه پرسنل  باید تو آشپزخونه و وقت دیگری یا تو خونه خودش شام بخوره نه سر سفره خانواده ، من تعجب کردم  یا  قبل رفتن اومد چایی بخوره گفت ن اینو نخورید چای تازه دم کردم الان میارم ، مث پروانه دورش میگشت و بهش محبت میکرد با خوش زبونی و من فقط نگا میکردم ، آزینا هم کاردش می‌زدی خونش درنمیومد،من درک میکنم که عزیز ما خیلی ساله که مریضه و خوب نمیشه و درک میکنم که در حقش معرفت داشتن   و اون مرد حق زندگی داره اما  آزیتا که کر نبود یا حافظه اشو از دست نداده بود ، ادب و حیا و حرمت هم خوب چیزیه من اصن باورم نمیشد ،  اون پرستار که هر روز یا ی روز در میان ب بهانه خرید با اون مردک بیرون می‌رفت ، آقا دنبالش می‌رفت میرسوندش ، تو اون تایم ها و در خفا ای کاش عشوه میومد و زبون میریخت نه جلو چشش 

بعد دم هم درآورده و  فک می‌کنه ما ساده آییم من چی باید میگفتم که حد خودشو بدونه و حیا کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.