2777
2789
عنوان

با این شرایط آقا ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 35 پست

خب آخه بدونیم خودت چی هستی ! تحصیلاتت داراییت  سطح خانوادت     ممکنه از این بهتر هم برات نیاد 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابدا 

البته سوال درستی نیست شما به شرایط خودت نگاه کن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

وضع مالی متوسط با این شرایط اقتصادی چطوری میتونه در آینده هم خرج خانواده خودشو بده هم زن و بچش رو؟

و اینکه از کجا معلوم هنوزم رفیق باز نباشه...

پسرایی از این وضعیت بهتر بودن که همه سر اسمشون قسم میخوردم، حماسه آفرینی کردن برا زنشون در آینده...طلاق گرفتن

همچین آدمی از الان وضعش مشخصه دیگه

اینا که میگن نه منتظر اسب ارزوهاشون هستن فکر کنم

من دوبار ازدواج کردم

حتی سر ازدواج دوم هم این کیس هارو قبول نداشتم

کاری با خونش ندارم

رفیق بازی و خرج خانواده دادن کلا افتضاحه

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
اینا که میگن نه منتظر اسب ارزوهاشون هستن فکر کنم

خدا وکیلی تاپیک یارانه رو خوندم خندم گرفت واسه یارانه حرصت گرفت بعد این پسره کل خرج خانواده اش میده رو میگی‌خوبه 

من چی‌بگم‌بهت اخه گلم😭😆

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

من که ازدواج کردم خیلی هم راضی ام

عاقبت بخیر باشه کلی این پسر کیس خوبی نیست 

یا کلا نمیدونی مرد رفیق باز چیه یا مردی که خرج خانوادش میده چیه و اینو میگی

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد