2777
2789

دیدین یه سریا کمال گرا هستن هیچ کسو قبول ندارن دلم میخواد بدونم به اون کسی  که میخوان میرسن یا نه ؟ و سرنوشتشون چطور میشه ؟

یه کم ما مجردا حواسمونو جمع کنیم 😁

خودم بگم 

یه خانم هفتاد ساله میشناسم که دختر خان بوده میگه دلم میخواست به همه بگم نه که در حسرتم بسوزند به قول شیرین تو شهرزاد داغمو به دل همه بزارم 😀 تا الان که پیر شدن مجرد هستن و دو تا دختر به فرزندی گرفتن 😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از عمه هام

اصلا آدم خوبیم نیست ....

ولی تا ۳۴ سالگی هی میگفت نه اینو نمیخوام اونو نمیخوام 

ولی شاید باورتون نشه آخرش با یکی از فامیلای دور ازدواج کرد ک ۴۷ سالش بود به شدت چاق و کوتاه ....

الانم فقط عمم پز شوهرشو میده😁

خدا براش بسازه 

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

ولی یکی از دوستام تعریف میکرد فامیلشون حدود بیست و خورده ای سال پیش تو سن سی و هفت هشت سالگی با یه اقای پولدار ازدواج کرد الکی هم خودشو فوق لیسانس معرفی کرده بود و دیگه مرد هم کل زندگیشو به نام زنه کرده بود و میپرستیدش

یکی از عمه هاماصلا آدم خوبیم نیست ....ولی تا ۳۴ سالگی هی میگفت نه اینو نمیخوام اونو نمیخوام ولی شاید ...

من خودم ففک میکنم سختگیرم  اما نه به اون صورت مثلا برام مهم نیست چی داره فقط کار داشته باشه و تنبل نباشه تحصیلاتش یا لیسانس کمتر نباشه چون خودم لیسانسم حرف هنو بفهمیم یکی ام اینکه احترام منو خانواده مو خیلی نکه داره قیافشم مردوننه که به دلم بشینه قدشم مهم نیست فقط از من بلندتر باشه به نظر شما من سختگیرم؟؟

یکی از عمه هاماصلا آدم خوبیم نیست ....ولی تا ۳۴ سالگی هی میگفت نه اینو نمیخوام اونو نمیخوام ولی شاید ...

من نباید ب این میخندیدممم!!🤣🤣🤣😔

چاق قد کوتاهو تصور کردم

وااااااای🤣🤣

شرمندتم خدا😂😔

ولی یکی از دوستام تعریف میکرد فامیلشون حدود بیست و خورده ای سال پیش تو سن سی و هفت هشت سالگی با یه ا ...

چه خوب 😍

یعنی خودش سختگیری میکرد؟ یا اینکه براش خواستگار کم میرفت ؟ اخه نگفتی چطوری شد شاید تو مسائل مهم سختتگیر بوده

من نباید ب این میخندیدممم!!🤣🤣🤣😔چاق قد کوتاهو تصور کردموااااااای🤣🤣شرمندتم خدا😂😔

ببین عمم خودش خوشگل نیست ولی خب در حد شوهرشم زشت نیستتتت

شوهرش کوتاه و چاق ابرو پیوندی ی جوریم حرف میزنه 

بعد عمم میشینه راجب شوهرش پز میده اصن یه وضعیه 

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد