2777
2789
عنوان

خیلیی تغییر کردم

59 بازدید | 2 پست

قبلا ها خیلی ب خرج شدن پول فکر نمیکردم و همه چی میخریدم ولی از وقتی رفتم خوابگاه و دارم هزینه هارو میبینم گریم درمیاد زورم میگیره زیاد خوراکی بگیرم،وقتی خونه ام و میخوام برگردم خوابگاه هرچی مامانم بهم میده میگم ن نمیخوام اصلا نمیخورم🤣

شاید اگه خودم تنها دانشجو بودم اینجوری نمیشدم ولی الان ک دوتا دانشجوییم میدونم چقدر خرجمون بالاست و خیلی دلم برای بابام و مامانم میسوزه کاش واقعا خودم درامدی داشتم ک اینقدر حرص نمیخوردم🥲

شماهم مثل من هستید یا من عجیب و غریبم؟😂

منم از زمانی ک زفتم دانشگاه شخصیتم عوض شد اون موقع ها خیلی دنیا آروم بود ولی بازم پولی هم نبود ..پول کم بود در آمد کم قیمت ها منصفانه...

من پس انداز میکردم چن ماه میرفتم واسه خودم طلا میگرفتم ..

همینجور باش ولی میتونی بذون پول خرج کردن هم خوش بگذرونی تفریح ما بیشتز پیاده روی بود واقعا خوش میگذشت

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.