2821
2789
عنوان

حاملم امشب یه عالمه گریه کردم

874 بازدید | 31 پست

، از وقتی حاملم شوهرم همش سر کاره یا درگیره یه بیرون نمیتونیم بریم، هوا هم به شدت سرده پیاده نمیتونم جایی برم ، فشار مالی هم شدید رومونه ، امشب به شوهرم گفتم خسته شدم از تنهایی و بی پولی اونم عصبانی شد داد و بیداد راه انقد سرم داد زد ک بغضم ترکید منم تا تونستم گریه کردم  دلم واسه بچه تو شکمم میسوزه 

😍

باید درکت کنه طبیعیه ناراحت باشی 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درکت میکنم عزیزم 

یه کم آروم باش صلوات بفرس قرآن بخون هوا خیلییی سرده منم دلم میگیره گریه میکنم ولی هیچ جا نمیتونم برم ایشالا بعد عید با نی نی بری دور بزنی هوا هم گرم میشه عالی میشه😍

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

بخاطر هورموناس 

منم ظهر حالم خیلی بد بود

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

بیخیال بابا،هورمونات به هم ریخته نیاز به توجه بیشتری داری منم همینجوری بودم.اما امشب شوهر منم سرم داد زد منم عین خیالم نیومد چون میدونم اخلاقش همینه.قبلا عادت نداشتم گریه میکردم الان دیگه داد میزنه به گ و ز م میگیرمش

ادم تو بارداری یکم منعطف میشه مدام دنبال بهانس شاید اون موضوع در حالت عادی اذیت کننده نباشه ولی بارداری معضل بزرگی میشه من بارداریم شدیدا روحی روانی افتضاخ گذشت بهم تا مدتها بعد زایمانمم تاثیرش روم بود منتها بدترین ضربه اش و از بچم خوردم که بخاطر گریه و تنش و استرسایی که داشتم شدیدت بیقرار بود   ب وضوح تو بیمارستان که بستری شد دیدم یسری مادرا با بیخیالیو خنده چقد بچهاشون ارومن و پسر من مدام گریه و زاری

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
2825
2823
2791
2779
2792