2777
2789

نیومد شام بخوره مادرش رفت دنبالش نیومد شوهرش و شوهرمم رفتن نیومد،بعدشم گفت حالت تهوع دارم بردنش دکتر من و شوهرمم تازه رسیدیم خونه،الان شوهرم به شوهرش زنگ زد گفت هنوز نوبتش نشده ولی حالت تهوع و سر درد داره،یعنی چی شده که حالش بد شده؟شوهرمم اصلا محل نداد با اخم نگاش میکرد بااینکه شوهرم بهش چقد اصرارکرد بیا شام،یعنی توقع داشته یه روز کامل با شوهرم باهم برن بیرون شوهرم قبول نکرده ناراحت شده؟میدونم الان بعضیا بهم حمله میکنید ولی اصلا بهش نمیخورد مریض باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط یه چی بهت میگم میرم هر وقت خودت قید خانوادت رو زدی از شوهرت هم توقع داشته باش قید خانوادش رو بزن ...

من توقع ندارم شوهرم قید خانوادشو بزنه،حتی با جاریام خیلی راحته من اصلا ناراحت نمیشم حرف من اینه که خواهرشوهرم آگاهانه این کارو انجام میده دلش میخواد برادراش شوهرش همه سمت خودش باشن،نمونش اینکه کلا با خانواده شوهرش قهره و مادرشوهر و خواهرشوهرش در حسرت پسرشون موندن

فقط یه چی بهت میگم میرم هر وقت خودت قید خانوادت رو زدی از شوهرت هم توقع داشته باش قید خانوادش رو بزن ...

من اگه قصدم قطع ارتباط بود امشب قبول نمیکردم برم و قطعا شوهرمم نمی‌رفت 

این آدم بدجور سمه .. شوهرتم قشنگ اینو می دونه .. رفت آمدهاتو با خونواده شوهرت تا میتونی کم کن .. ولی شوهرت رو تنها نفرست اون ور .. کم کم می تونی راجع بهش هم مستقیم با شوهرت بحرفی .. چن وخته ازدواج کردی ؟

این آدم بدجور سمه .. شوهرتم قشنگ اینو می دونه .. رفت آمدهاتو با خونواده شوهرت تا میتونی کم کن .. ولی ...

شوهرم حتما باید هرروز به مادرش سر بزنه چون پدرشون فوت کرده و من نمیخوام نذارم که بره،سعی میکنم خودم کمتر برم،وقتی تیکه ای چیزی بهم میندازه با شوهرم حرف میزنم در موردش اولش قبول میکنه ولی بعد که میره باخواهرشوهرم حرف میزنه نظرش به کل عوض میشه،خیلی۷خطه،ببینید یه طوری با سیاست کاراشو انجام میده که حتی به کاربرای اینجا میگم منو متهم میکنن ظاهر کارش خوبه در باطن کرم میریزه

شوهرم حتما باید هرروز به مادرش سر بزنه چون پدرشون فوت کرده و من نمیخوام نذارم که بره،سعی میکنم خودم ...

چی بگم .. دلیل این کرم ریختناشون همینه .. مرد بالاسرشون نیست می خوان شوهرتو سمت خودشون نگه دارن به عنوان پسر خانواده تا حامی شون باشه .. چون می دونن تو به عنوان عروس شون از خرج کردن و وقت گذاشتن بیش از حد برا اونا ناراحت میشی .. جنگ برسر حامی و پوله .. ای کاش این جور آدما بجای سیاستمدارانه رفتار کردن مثل بچه آدم می نشستن با آدم حرف میزدن .. و توقع شونو یک کم میاوردن پایین .. چی بگم .. سعی کن خوب بودن خودتو به چشم شوهر و مادرشوهرت بیاری .. اما بااین خواهرشوهر که به نظر من جوونه و بلندپروازی هم داره بالاخره تو درگیری میری ..