2777
2789

سلام 

بچه ها بیایید با این تاپیک یه کمکی به کسایی که سن شون بالاست و بختشون باز نشده بکنیم و هر کسی راه حلی داره که زود تر ازدواج کنن بده  و اگه کسی هم میشناسین که سنش بالاست و ازدواج نکرده تگ کنید 

خواهر بزرگتر از من 38 سالشه هنوز ازدواج نکرده با اینکه ما خواهر های کوچیک تر ازدواج کردیم از ما همه خوشگل تره ولی خواستگار خوب نداره شاغل هم هست

لطفا اگه کسی کاری کرده که بتونه زود ازدواج کنه به بچه های نی نی سایت هم بگه خییییلی ثواب داره بخت یکی باز شه

یعنی تا حالا اصلا خواستگار نداشته یا مناسب نبودن ؟ 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا 2 تا داشته که اصلا مناسب نبودن

انشاءالله به زودی بخت خوب نصیبشون بشه

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛