2777
2789

خواب دیدم یه بچه نوزاد روی یه پل بود داشت می‌افتاد تو آب افتاد توی آب یه رودخانه من برش داشتم گرفتمش زیر چادرم بردمش حرم امام رضا اونجا گریه کردم گفتم یا امام رضا این بچه رو بده به من من خیلی دوسش دارم بعد تو خواب یهو ترسیدم گفتم نکنه بچم پسرم بمیره خدا بجاش این بچه رو بده من من تو خواب یهو حس کردم امام رضا داره میگه پسرت میمیره خدا بجاش این بچه رو میده به تو بعد توی خواب بچه ها گفتم نه امام رضا اینجوری نگفتم من خودم یه همچین حسی تو خواب بهم دست داد بعد خواب بیدار بودم میگفتم وای نکنه بچم بمیره نکنه دستش عفونت کنه زخمه دستش خب بچه ها دستشو برده تازه بخیش کردیم بعد گفتم نکنه بچم طوریش بشه بخاطر زخمش بمیره ک یهو بیدار شدم 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

بعد بچه ها روز قبلشم یکسره یکسره تو فکر پسرم بودم تا خوابم بزد تو فکر این بچه بودم ک دستش بخیس نکنه عفونت کنه بچم بمیره نکنه بچم طوریش بشه میشه بخاطر این‌که‌ تو فکرش بودم خواب دیدم بچه ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه بده تعبیر به خیر کن ❤️🥺

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

وای آبجی توکه نمیدی چ قدر فکر کردم از پریشب تاحالا دیونه دارم میشم

صدقه بده گلم و بهش فکر نکن

قرار نیست که اتفاق بیفته 

هر چی بیشتر آدم فکر میکنه بیشتر انرژی منفیش میاد سمتش

نترس

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نمیتونم دائم میگم نکنه بچم طوریش بشه

نه بهش اعتقادی نداشته باش طوری نمیشه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
آبای کسی بلد نیس تعبیرش کنه

تعبیر نکن خب ، فقط بگو آب بوده روشنایی بوده پس چیز خاصی نیست 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

صدقه بده گلم و بهش فکر نکنقرار نیست که اتفاق بیفته هر چی بیشتر آدم فکر میکنه بیشتر انرژی منفیش میاد ...

آبای هی میگم نکنه بچم بمیره از دیشب تا نگاش میکنم گریم میگیره 

صدقه بده..بچه عقیقه کن

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

آبای هی میگم نکنه بچم بمیره از دیشب تا نگاش میکنم گریم میگیره

نه دختر اتفاقا میگن خواب مرگ و میر یعنی عمر طولانی

نفوس بد نزن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نه بهش اعتقادی نداشته باش طوری نمیشه

بعد آبجی تو خوابم ک حس کردم امام رضا داره اینجوری میگه انگار به خیالم می‌رسید تصور می‌کردم مثلا تو خواب امام رضا اینجوری داره بهم میگه بعد گفتم نه اینجوری نگفت من به نظرم می‌رسیده تو خواب