2777
2789
عنوان

خواب بدی راجب بچم دیدم بیاین بچه ها توروخدا حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 47 پست
تو فقط چشمت خوابیده، ذهنت بیدار بوده و تا صبح ترس از دادن بچه‌ت رو نشخوار ذهنی کردیاینم شده نتیجه‌شن ...

دقیقا 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
آره دقیقا فکر میکنم امام رضا یه دیگه بچمو بهم بخشیده این بچه ای ک تو آب افتاد برش داشتم نزاشتم غرق ب ...

خیره

آره امام رضا بچه‌ت رو یه بار دیگه بهت بخشیده

اونم تو خودت نجاتش دادی وگرنه اگه نمی‌بردی دکتر خدایی نکرده عفونت میکرد

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیرهآره امام رضا بچه‌ت رو یه بار دیگه بهت بخشیدهاونم تو خودت نجاتش دادی وگرنه اگه نمی‌بردی دکتر خدای ...

آره آبجی بردمش تو روستا دکتر گفت هیچی نیس خودت ببر خونه بشورش با آب صابون بعد بردیم شستشو پماد زدن بدتر دست بچه خیس خورد تازه تر شد بعد من اومدم شهر به زور مامانم ک نمیزاشت بچه رو ببرم دکتر به زور دعوا گریه بردمش دکتر اونجا گفتم باید بخیه بشه دستش خرابه چرا همون اول نیاوردین اگه آبجی نبرده بودم بچه رو عفونت میزد به خونش دستش داغون بودب خدا همون امام رضا نذری کرده بهش ک خوابم دیدم بردمش بیمارستان والا بچم معلوم نبود چ بلایی سرش میومد

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید