خواب دیدم یه بچه نوزاد روی یه پل بود داشت میافتاد تو آب افتاد توی آب یه رودخانه من برش داشتم گرفتمش زیر چادرم بردمش حرم امام رضا اونجا گریه کردم گفتم یا امام رضا این بچه رو بده به من من خیلی دوسش دارم بعد تو خواب یهو ترسیدم گفتم نکنه بچم پسرم بمیره خدا بجاش این بچه رو بده من من تو خواب یهو حس کردم امام رضا داره میگه پسرت میمیره خدا بجاش این بچه رو میده به تو بعد توی خواب بچه ها گفتم نه امام رضا اینجوری نگفتم من خودم یه همچین حسی تو خواب بهم دست داد بعد خواب بیدار بودم میگفتم وای نکنه بچم بمیره نکنه دستش عفونت کنه زخمه دستش خب بچه ها دستشو برده تازه بخیش کردیم بعد گفتم نکنه بچم طوریش بشه بخاطر زخمش بمیره ک یهو بیدار شدم
میشه برای سلامتی دخترم کوچولم یه صلوات مهمونش کنید
آره دقیقا فکر میکنم امام رضا یه دیگه بچمو بهم بخشیده این بچه ای ک تو آب افتاد برش داشتم نزاشتم غرق ب ...
خیره
آره امام رضا بچهت رو یه بار دیگه بهت بخشیده
اونم تو خودت نجاتش دادی وگرنه اگه نمیبردی دکتر خدایی نکرده عفونت میکرد
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیرهآره امام رضا بچهت رو یه بار دیگه بهت بخشیدهاونم تو خودت نجاتش دادی وگرنه اگه نمیبردی دکتر خدای ...
آره آبجی بردمش تو روستا دکتر گفت هیچی نیس خودت ببر خونه بشورش با آب صابون بعد بردیم شستشو پماد زدن بدتر دست بچه خیس خورد تازه تر شد بعد من اومدم شهر به زور مامانم ک نمیزاشت بچه رو ببرم دکتر به زور دعوا گریه بردمش دکتر اونجا گفتم باید بخیه بشه دستش خرابه چرا همون اول نیاوردین اگه آبجی نبرده بودم بچه رو عفونت میزد به خونش دستش داغون بودب خدا همون امام رضا نذری کرده بهش ک خوابم دیدم بردمش بیمارستان والا بچم معلوم نبود چ بلایی سرش میومد
میشه برای سلامتی دخترم کوچولم یه صلوات مهمونش کنید