2777
2789
عنوان

اینو تو گوشی شوهرم دیدم بیاینننننن

459 بازدید | 32 پست

این برنامه هارو تو گوشی شوهرم دیدم عکس میزارم الان 

نمیدونم چرا تو گوشیش بودن بعد هرچی زدم رو برنامه ک برم توشون نشد میرفت گوگل ک دانلودش کنم ینی دانلود نبودن اگ توجه کنید داخل عکس ام کنار برنامه ها ی علامت دانلود اینا هست برنامه هام مال دوستیابی اینا بودن بنظرتون چیز بدیه پیگیرش بشم یان ؟!

تروخدا ببینید 

عکسم چون نمیخوام بمونه لینک میزارم بزنید روش عکسو ببینید 

درود دوستان محتاج دعاام التماستون میکنم خواهش میکنم برام یک صلوات بفرستید چند نفر سعی دارن آبروم رو ببرن به هر دری میزنن تا نیششون بزنن بهم😔خیلی میترسم!برای آرامش دلم اگر صلوات فرستادید لایک کنید منم برای نیتتون صلوات بفرستم🌹

🌸اللهُم صَلِ عَلی مُحمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینا پیشنهاد دانلودن بخدا 

وقتی نتم روشنه برا منم میان که مثلا دانلود کنم اما من اصلا نمی‌دونم چین

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶