2777
2789

دوستان کنکور ارشد دادم ، مشخصاتمو کامل در پاسخنامه نوشتم . اما یه قسمتی هست در پرسشنامه که نوشته وارد نکردن مشخصات به منزله غیبت خوردن است😥

مشکلی پیش میاد کسی اطلاع داره؟

نگران نباش فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون اون همه دفترچه سوال را بخواند نگاه کنند چی میشه. سر جلسه هم اون مراقبه که میاد کارت و ... را چک میکنه که هویج نیست، این یعنی شما بودید سر جلسه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون اون همه دفترچه سوال را بخواند نگاه کنند چی میشه. سر جلسه هم ا ...

حتما حرفتون منطقیه ولی به هر ممکنه به ترک دیوار هم گیر بدن متاسفانه

کارت ورود به جلسه هم حتی بهشون دادم 

کنکور ارشد ندادمولی تو سراسری یادم رفت اون قسمت رو پر کنم و خب مشکلیم پیش نیومد

فرقی نمیکنه توی وارد کردن مشخصات یکی هستن ارشد و کارشناسی 

اگر برای شما مشکلی پیش نیومد که اوکی هست

حتما حرفتون منطقیه ولی به هر ممکنه به ترک دیوار هم گیر بدن متاسفانهکارت ورود به جلسه هم حتی بهشون دا ...

نگران نباش، غیبت نمیخوری، وقتی رفتی سر جلسه و پاسخ نامه پر کردی یعنی حاضر بودی.  بعد ازمون، سرت خلوت شده فکرت الکی درگیره. برو خوش باش که وقتی ارشد قبول شدی اول درگیری ها و مشغله هاس

نگران نباش، غیبت نمیخوری، وقتی رفتی سر جلسه و پاسخ نامه پر کردی یعنی حاضر بودی. بعد ازمون، سرت خلوت ...

دقیقا درست میگی 😂 نشستم بیکار هی فکر میکنم نکنه فلان بشه نکنه تصحیح نشه یا رد بشم 😂 

همش فکر میکنم بعد قبولی ارشد دنیا برام بهشت میشه😂

خب بنظرت چرا باید اون کادر اونجا باشه و اون جمله رو بنویسه؟

دقیقا درست میگی 😂 نشستم بیکار هی فکر میکنم نکنه فلان بشه نکنه تصحیح نشه یا رد بشم 😂 همش فکر میکنم ...

واقعا کادر بی خودیه، اصلا فکرش هم نکن، موردی برات پیش نمیاد و انشاالله قبولی.

اره منم همین فکرو میکردم ولی ادم وقتی بره و توی موقعیت قرار بگیره چون بلند پروازه فراموش میکنه که یه روز ارزوش بوده، یه دلیل دیگع اساتید عقده ای هستن.

به محض اینکه قبول شدی اگه دانشگاهت نزدیکه و از استادا خبر داری، برو زود دانشگاه حتی قبل شروع کلاسا،با یه استاد برای استاد راهنما شدن حرف بزن،  دیر بدی استاد خوبا را برداشتن اون عقده ای ها موندند

واقعا کادر بی خودیه، اصلا فکرش هم نکن، موردی برات پیش نمیاد و انشاالله قبولی.اره منم همین فکرو میکرد ...

شما قبلا کنکور دادین که این کادر رو پر نکرده باشین؟ 

از کجا بدونم چه استادی خوبه چه استادی عقده ای؟😂