2777
2789
عنوان

نظرتون راجب تزریق ژل ب صورت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 42 پست
بگو اونکه از بین رفته مغز کوچیک توعهژل خوبه بزنی ولی یکم گونه بزن درست میشه

اخه میدونی بعدچندوقت من ودیده بود قبلا خب کلا خودم ام سرحال تربودم بعدچندوقت دیگه کلا هم صورتم لاغرشد هم خودم بی حس وحال شدم تا الان

گونه که دارم میخوام اگه بشه یکم پایین گونه رو پرتر کنم 

عوارض اینا نداره بنظرت خبرداری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مخالف کارهای زیبایی که به صورت طبیعی باشه نیستم اما حجم خارج از کادر متنفررررمشما هم تحقیق کن بهت ...

دقیقا بنظر منم درحدطبیعی وقتی میشه صورت وبهترکرد ارزش امتحان کردن داره

اخه میدونی بعدچندوقت من ودیده بود قبلا خب کلا خودم ام سرحال تربودم بعدچندوقت دیگه کلا هم صورتم لاغرش ...

ژل خوب بزن منم زیر گونه دوستدارم بزنم ولی همش دیدم رو استخون میزنن خودم لبمو زدم خواهرم کل صورتشو زده هیچی نشده

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

من دو هفته پیش چربی تزریق کردمژل جذب میشه میره ولی چربی در مقایسه با ژل موندگارتره

اره درسته بنظرمنم

ولی نسبت ب سنم وحالا اینکه زیادم صورتم لاغر نیست دکترم گفت ژل بهتره و دردسرش کمتره

من باز امروز به زیر چشم فکر میکردم ترزیق کنم نمیدونم کسی انجام داده

شما اگه بخاطر تیرگی زیرچشم میخوای تزریق کنی مزوژل بهتره و کوکتل مخصوص داره عوارضی ام نداره 

اما اکه برا پرشدنش میگی منم تجربه ای ندارم نمیدونم تزریق ژل خوبه یا ن

ژل خوب بزن منم زیر گونه دوستدارم بزنم ولی همش دیدم رو استخون میزنن خودم لبمو زدم خواهرم کل صورتشو زد ...

مرسی خیالم یکم راحت ترشد

هرچند تصمیم ام وگرفته بودم دیگه

منم میگم انقدی ک صورت پرتر شه بزنه برام